Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za 2020. godinu

BIK

Posao

Već na samom početku godine vas čekaju iznenađenja na gotovo svim poljima. Tranzitni Uran je za vas najvažnija planeta.

Namera mu je da vas pomeri iz zone komfora na koju ste navikli, hteli to vi ili ne, a sva je prilika da nećete želeti da vam se to desi.

Opustite se. napuštanje sigurne zone je samo na početku stres i zna izazvati strah. Nakon toga, sve ide lako. Uran desetog januara kreće direktnim hodom vreme je da se pokrenete sa tačke na kojoj mesecima stojite.

Odjednom ćete osetiti ubrzanje, u pozitivnom smislu. Ukoliko se dugo nadate boljoj poziciji, kvalitetnijim radnim uslovima, sada će se to i desiti i baš u onom trenutku kada budete od svega odustali.

Saturn je i dalje u vašem prirodnom polju životne filozofije, ali će se nakratko, 22.3. preseliti u polje karijere i statusa u društvu.

Do početka jula vas očekuju nove odgovornosti, odnosno najava zaokreta kada je karijera u pitanju. Ukoliko ste studenta, od jula pa do kraja godine ćete imati priliku privesti kraju zaostale obaveze prema fakultetu.

Mnogi pripadnici vašeg znaka već u tom periodu mogu dobiti unapređenje na poslu.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, biće vam potrebno više slobode pa je to tema na kojoj ćete morati dosta raditi u smislu da se sa voljenom osobom dogovorite oko promena koje slede.

Jedan deo Bikova će, nakon dugog razmišljanja i pokušaja da se spasi relacija, odlučuju da prekinu istu, naročito je ova potreba naglašena tokom proleća i leta, da bi se do kraja godine ukazala prilika za pomirenje.

Ako ste slobodni, sledeća godina donosi priliku za promenu emotivnog statusa, posebno će se iznenaditi oni Bikovi koji su već dugo sami.

Zdravlje

Na polju zdravlja, važno je da znate da je ovo godina koja će biti turbulentna i zato je prisutna nervoza koju je neophodno sanirati.

Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu

HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


390 Shares
390 Shares
Share via
Copy link