Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za 2020. godinu

RIBE

Posao

Godina pred vama donosi ostvarenje planova, posebno onih koji se tiču polja posla jer ste tokom 2019. ulagali velike napore, a samim tim  nade da ćete imati razloga da budete ponosni na sebe.

Ipak, ovo je izostalo, bez obzira na sve, ali ne brinite se, 2020. će vam biti naklonjena sa svih aspekata iako ćete vi sve vreme biti sumnjičavi, poučeni iskustvom iz bliske prošlosti.

S druge strane, jedan deo Riba će imati i mnogo veće planove i želje nego što je to do sada bio slučaj, pa je savet da idu korak po korak i da nigde ne žure.

Ovo je godina i prijateljstava, odnosno dolaska novih ljudi u vaš život kao i prekid kontakta sa onima sa kojima se više ne slažete ili jednostavno smatrate da je istekao rok trajanja i okrećete novi list.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, više ćete biti fokusirani na sebe i na lične potrebe što bi voljenu osobu moglo dovesti u nezgodan položaj u smislu da počne sumnjati u vas i u vašu lojalnost.

Ako ste slobodni, društvene mreže su način da započenete romansu i mali broj pripadnika vašeg znaka će ostati u nepromenjenom emotivnom statusu.

Zdravlje

Na polju zdravlja, povedite računa o kostima, povećajte unos kalcijuma u organizam i čuvajte se povreda koje se tiču kolena, zglobovai i ligamenata.

Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu

HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


390 Shares
390 Shares
Share via
Copy link