horoskop-za-2017-godinu
Pixabay.com
Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Horoskop za 2017. godinu donosi mnogo uzbuđenja na polju ljubavi za većinu horoskopskih znakova. Uticaj planeta će posebno osetiti vatreni i vodeni horoskopski znaci. Na poslovnom planu i na polju zdravlja može da bude velikih oscilacija kod Device, Vage, Vodolije i Škorpije. Uostalom, pročitajte vodič kroz zvezde za 2017. godinu.

[fliiby]https://flii.by/file/tqjuwibtr31/?style=ltap[/fliiby]

OVAN

Godina 2017. bi mogla da bude godina velikih promena na poslovnom i ličnom planu. Položaj planeta nagoveštava period velike samokontrole na polju ljubavi.

Osećaćete se sigurnije nego obično, ali ipak ne dozvolite svojoj impulsivnoj prirodi da vas obuzme kada dođe trenutak za velike ili važne oodluke. Mislite na svoje dobro, ali nemojte zapostavljati prijatelje i rodbinu koji su puni razumevanja i podrške u svakom smislu.

POSAO

Na poslovnom planu trebate biti odlučni, mudri i strpljivi jer, 2017. godina donosi nekoliko prilika koje bi trebalo iskoristiti na pravi način.

Mlađe predstavnike ovog znaka očekuje godina plodonosnog naučnog ili umetničkog rada, a osobe u zrelim godinama zvezde upozoravaju na povišenu sklonost nostalgiji ili melanholiji.

Očekuju vas izuzetne šanse za uspon u karijeri, ali uz uslov da posvetite dovoljno volje i energije za timski rad u svakom smislu ili ako obavljate poslove od opšteg ili društvenog značaja.

Na polju finansija čekaju vas razni izazovi i generalno povoljan period, ali nikako nemojte donostiti velike odluke pre nego što detaljno sagledate sve nerazrešene račune iz prošlosti.

Najveću šansu za dobit možete otkriti u racionalizaciji troškova, posebno kada shvatite koliko novca trošite na trivijalne stvari.

LJUBAV

Snagu da odagnate sećaj usamljenosti potražite u bliskim ljudima koji će uvek imati razumevanja za vaša osećanja.

Moguća je nova i zanimljiva veza sa nekim od vatrenih znakova, pa budite posebno oprezni u ljubavi sa osobama rođenim u vašem znaku. Dva Ovna mogu veoma lako i brzo da sagore u ljubavi.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa kolenima ili kičmom, pa vam u svakom smislu savetujemo više fizičke aktivnosti i boravka u prirodi.

Pročitajte horoskop za danas

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share