Poznati

„Veličina nije bitna“: Goca Tržan otkrila da je imala se*s na raznim mestima, uživa u eksperimentisanju

goca-trzan
Foto: Printscreen

Goca Tržan je otvoreno pričala o privatnom životu i o intimnim odnosima u spavaćoj sobi, ali i na drugim mestima!

Pevačica Goca Tržan je poznata po tome da nema dlake na jeziku otkako se pojavila na sceni, a svom karakteru i stavovima ostala je dosledna i nakon toliko vremena, pa je jedna od onih pevačica koje javno pričaju i o tabu temama i o svom privatnom životu.

Pevačica je ovog puta zašla u dublju intimu, pa progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života i iznenadila mnoge svojom otvorenošću i surovom iskrenošću.

– Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*ks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje – izjavila je Goca Tržan.

– Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka.Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta – dodala je pevačica, koja u petj deceniji izgleda odlično.

Goca Tržan van sebe nakon Kristijanovih tvrdnji da su imali intimne odnose

Izvor: Mondo

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link