Lifestyle

Glupe teme za prvi sastanak

Kažu ne postoji glupa tema za pametnog muškarca, ali za svaki slučaj treba imati spisak ovakvih tema za razgovor na prvom sastanku.

Nema veće muke od pripreme za prvi sastanak. Ženama je najveći problem to što nikad nemaju šta obuku, ne smeju izgledati neuredno, ali ni previše sređeno, jer ipak je važan prvi vizuelni utisak koji isto šalje neku poruku. Muškarcima teže pada da nađu spisak tema o kojima bi pričali sa ženskom osobom na prvom sastanku. Možda je bolje da razgovor teče spontano, ali nije loše imati kraj sebe spisak glupih tema koje vode ka pametnim zaključcima.

prvi-sastank-ljubav
Pixabay.com

Imaš li ožiljke?

Jedna od glupih tema za razgovor jeste ona o ožiljcima nastalim u detinjstvu. Ova tema i nije toliko loša kada se uzme u obzir da se ona često koristi prilikom upoznavanja na dramskim sekcijama. Predavači smatraju da svaki ožiljak nosi neku priču i da će se tako osobe najlakše osloboditi i pričati o sebi i svom detinjstvu.

Šta nikada nisi uradila, a volela bi?

Ukoliko devojka počne da priča o braku, muškarac će odmah znati sa kakvom ženom ima posla, ali može se desiti da se ona toliko oslobodi i počne priču o nekim drugim fantazijama.

prvi-sastanak-teme
Pixabay.com

Kako je raditi tvoj posao?

Uz pomoć ovog pitanja saznaćete kakav odnos ima prema radu, obavezama, da li voli ono što radi i koliko vremena posvećuje svom poslu.

Kakvu muziku, filmove, sportove voliš?

Ove teme jesu na neki način „izlizane“ ali i one pružaju mogućnost da sa devojkom započneš razgovor o nečemu da bi došao do zanimljivijih tema, pogotovu ako imate dosta toga zajedničkog.

prvi-date
Pixabay.com

Pokreni taboo teme

Taboo teme jesu vrlo često klizav teren, ali mogu da dovedu do zanimljivog razvoja situacije. Sigurno ćeš saznati njene stavove i vrednosti, ali i namere koje ima sa tobom. Videćeš da li imaš posla sa stidljivom ili sa devojkom koja ne poštuje nepisana pravila.

Više o tome zbog čega je Novi Sad grad ljubav

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

427 Shares
427 Shares
Share via
Copy link