Magazin

Glumica iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ pronađena mrtva

Ivana Mlađović, koja je juče pronađena mrtva u stanu prijatelja u Kragujevcu, bila je epizodna glumica serije „Selo gori, a baba se češlja“, a osim u seriji, javnost je mogla da je vidi i na takmičenju za Plejboj zečicu 2011. godine.

Na pomenutom izboru Ivanu je pobedila starleta Soraja Vučelić, pa je ona tom prilikom ispričala kako misli da je takmičenje namešteno, piše Blic.

Kao mlada bavila se ritmičkom gimnastikom, a onda se okušala i u modelingu. Obožavala je šoping, o čemu je sama pričala, a hobi joj je bio čitanje knjiga. Poslednjih godina držala je salon lepote kojim je planirala da nastavi da se bavi, a osim toga u planu joj je bila i udaja.

ivana-mladjovic-selo-gori-a-baba-se-ceslja
Privatna arhiva

Ivana je rodom iz Kosovske Mitrovice gde njena porodica i dalje živi. Ona je nekoliko godina živela u Kragujevcu, a a pre mesec dana se verila sa Milošem koji je u besvesnom stanju pronađen pored njenog beživotnog tela. Njega je hitna pomoć prevezla u KC Kragujevac i uspela da spase, dok su za Ivanu mogli na licu mesta samo da konstatuju smrt.

Obdukcioni nalaz će pokazati tačan uzork smrti, ali kako je kod verenika pronađena velika količina psihoaktivnih supstanci prema prvim prognozama Ivana se predozirala.

Najbolje i najgore nove TV serije (VIDEO)

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link