Pozorište Vesti Novi Sad

Glumci za beskućnike prikupili brdo tople odeće. I to na kakav način!

Glumci Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz su svoj 44. rođendan proslavili davanjem.  Oni su za beskućnike prikupili brdo tople odeće i 20.970 dinara, i to na način vredan poštovanja.

novosadsko-pozoriste-za-beskucnike
Glumci Novosadskog pozorišta

Članovi glumačkog ansambla su u petak priredili koncert za pamćenje na kojem su izvodili nezaboravne songove iz predstava koje su bile na repertoaru Ujvidekija: “Roki horor šou”, “Kosa”, “Čikago”, “Opera ultima”… Pre toga, tokom dana, na glumačkom bazaru su izložiti neke od svojih dragih predmeta…

Na Glumačkom bazaru za Prihvatnu stanicu sa dnevnim boravkom za beskućnike, održanom  na rođendan Novosadskog pozorišta, prikupljeno je 20.970 dinara. Od tog novca Ujvideki će, u dogovoru sa Anđelkom Barać iz Gerontološkog centra pod čijom je nadležnošću Prihvatna stanica, kupiti veš i čarape za njihove korisnike.

pozorisni-bazar

Zahvaljući publici Novosadskog pozorišta i sugrađanima prikupljeno je na desetine paketa i kesa sa mnogo tople zimske odeće. Sve to će već u ponedeljak biti dostavljeno beskućnicima u Kralja Petra I/ 28c.

Zaposleni u Prihvatnoj stanici kažu da su im i dalje najpotrebniji veš, topla odeća i obuća. Apeluju na sugrađane da donesu odeću koju više ne koriste jer tako ove ledene  dane mogu od smrzavanja da spasu bar nekoga. Njihov telefon je 021/444-936.

Pogledajte reperoar pozorišta u Novom Sadu

PARTNERI SAJTA


25 Shares
Share via
Copy link