Svet Vesti

Albanski policajac gliserom divljao po plićaku i ubio 7-godišnju devojčicu pred ocem (VIDEO)

Džonada, devojčica
Foto: Printskrin, facebook

Sedmogodišnju Britanku Džonadu Avdiju usmrtio je gliser dok je bila na odmoru sa roditeljima u Albaniji, prenosi Dejli mejl. Nesrećna devojčica se igrala u moru u blizini plaže Potam, na jugu Albanije, kada ju je u utorak (2. avgust) oko 14 časova usmrtio čamac i to pre očima užasnutog oca. Propeler glisera zadao je devojčici fatalne povrede i ona je na mestu ostala mrtva, saopšteno je iz albanske policije.

-Došao je u velikom brzinom do mene i nje. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u moju ćerku – reči su nesrećnog oca.

Policajac Arjan Tase, sumnjiči se da je ubio devojčicu Džonadu, a potom vratio na kopno i potukao sa njenim ocem.

Užasnuti posmatrači snimili su trenutak kada se Tase (u ružičastom kupaćem kostimu) tuče sa Bledarom (u crnom kupaćem kostimu) i to dok građani pokušavaju da ih razdvoje.

Čamcem kroz deo za kupače

Prepričavajući tragičan dan lokalnim medijima, Bledar je rekao da se kupao zajedno sa ćerkom blizu obale, kada je video beli čamac koji ide sa dvoje ljudi ka njemu. Kasnije su i svedoci potvrdili da je gliser prošao kroz područje koje je bilo jasno obeleženo bovama i namenjeno isključivo kupačima.

– Čamac je parkiran na plaži u blizini hotela i video sam devojku kako silazi odatle – kazao je unesrećeni otac.

On se prisetio kako su žena i deca ušli u čamac, koji je potom ponovo krenuo kroz područje ograđeno za kupače prema njemu i njegovoj ćerki.

-Kretao se velikom brzinom ka nama. Zaronio sam pod vodu, a čamac je udario moju ćerku delom motora – kazao je on.

Jedan od očevidaca sa plaže, Bislim Ahmetajm, učitelj,  prisetio se na Fejsbuku kako mu je Bledar nakon toga prišao i rekao: „Trebalo je da umrem umesto nje

Ubistvo iz nehata

Istražitelji kažu da je policajac sa čamca vodio članove svoje porodice iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko pet milja, kada se nesreća dogodila. Propeleri su izazvali ozbiljne povrede koje su dovele do momentalnog gubitka života, rekao je portparol policije.

Tase je sada pod istragom za „ubistvo iz nehata“, dok je otpušteno 15 policajaca koji je tog dana trebalo da čuvaju vodu. Tase, navodno šef policije iz grada Elbasana, trebalo bi danas uskoro da se pojavi pred sudom u Valoni.

Stotine sveća i cveća postavljeno je tamo gde je Džonada izgubila život, kao i ispred kabineta premijera.

Inače, Džonadin otac je albanskog porekla.

Izvor: Nportal.rs

‘Dobar dan, ubio sam ženu – udarao sam je pesnicama, pa dograbio gumeni čekić’

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

209 Shares
209 Shares
Share via
Copy link