Internacionalni Restorani Novi Sad

Gentlemen – restoran kakav je Novi Sad dugo čekao

Pitate se gde se okupljaju današnji džentlmeni? U Novom Sadu oni dolaze u neobičan restoran Džentlmen.

Ovo elegantno i svedeno mesto u kraju kojem tek sledi ekspanzija, u ulici Branka Bajića 9k . Koncept bar i restoran Džentlmen pravo je osveženje u moru mnogobrojnih novosadskih restorana, a svojim posetiocima ima mnogo šta da ponudi.

Jelovnik

restoran_dzentlmen
Foto: Restoran Džentlmen

Prijatna atmosfera i zanimljiv ambijent u kojem se vodilo računa o svakom detalju, poput sitnih golferskih simbola može biti vaše mesto za beg od stvarnosti i stresa uz savršena jela po svetskim standardima.

Džentlmen ima odličan jelovnik, među kojima se naročito izdvaja široka ponuda jela od ribe, od kojih preporučujemo specijalitet kuće – Brancin Džentlmen, na pireu od graška sa barenom blitvom i sosom od dagnji i gambora. Ako niste ljubitelji ribe, možete uživati u stekovima, pastama i mogobrojnim drugim ukusnim jelima.

gentlemen-novi-sad

Što se doručka tiče, tu se, pored ostalog, izdvaja i Džentlmen doručak sa dva jajeta, domaćom pikant kobasicom, bavarskom kobasicom sa sirom, miks salatom i senfom, a najvažniji obrok u danu možete upotpuniti i sveže ceđenim sokovima od voća i povrća.

zakuska-restoran-golf-novi-sad

Takođe, ovaj restoran ima veliku ponudu najboljih svetskih vina, a uz savete somelijera svako jelo možete upotpuniti upravo onim vinom koje mu najbolje pristaje.

Ovaj fine-dining restoran ispunjava sve svetske standard i pravo je mesto za poslovne ručkove i sastanke, a uskoro vas ovde čekaju tematske večeri i odličan provod.

restoran-gentlemen-novi-sad

Osim toga, ovaj restoran radi i dostavu hranu, a možete je poručiti na broj telefona
+381 21 3019 837 ili +381 62 97 0000 7. Kompletan jelovnik i više informacija, kao i sve novosti možete pronaći na njihovom sajtu Restoran Gentlemen ili njihovoj Facebook stranici.

Više o novosadskim restoranima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
266 Shares
266 Shares
Share via
Copy link