Pitate se gde se okupljaju današnji džentlmeni? U Novom Sadu oni dolaze u neobičan restoran Džentlmen, da bi igrali golf. Kako to izgleda kada dođete u restoran u kojem se igra golf?

Baš u Novom Sadu je otvoreno novo, elegantno i svedeno mesto u kraju kojem tek sledi ekspanzija, u ulici Branka Bajića 9k . Nedavno otvoreni koncept bar i restoran Džentlmen pravo je osveženje u moru mnogobrojnih novosadskih restorana. Ovaj restoran nalazi se, a svojim posetiocima ima štošta da ponudi. Naziv restorana nije slučajno Džentlmen, već potiče od pravog sporta za džentlmene – golfa.

restoran_dzentlmen_golf1
Foto: Restoran Džentlmen

U sklopu restorana postoje simulatori za igranje golfa, što samo ovde možete probati. Osim dva simulatora, postoji i svlačionica sa tuševima za igrače, a ako ste početnik u ovom sportu, Džentlmen ima rešenje i za to. U dogovoru sa osobljem, može se organizovati čas golfa sa instruktorom golfa, a jednom kada probate, sigurni smo da ćete se uvek vraćati.

Jelovnik

restoran_dzentlmen
Foto: Restoran Džentlmen

Prijatna atmosfera i zanimljiv ambijent u kojem se vodilo računa o svakom detalju, poput sitnih golferskih simbola može biti vaše mesto za beg od stvarnosti i stresa uz savršena jela po svetskim standardima. Džentlmen ima odličan jelovnik, među kojima se naročito izdvaja široka ponuda jela od ribe, od kojih preporučujemo specijalitet kuće – Brancin Džentlmen, na pireu od graška sa barenom blitvom i sosom od dagnji i gambora. Ako niste ljubitelji ribe, možete uživati u stekovima, pastama i mogobrojnim drugim ukusnim jelima.

tatar_biftek_dzentlmen
Foto: Restoran Džentlmen

Što se doručka tiče, tu se, pored ostalog, izdvaja i Džentlmen doručak sa dva jajeta, domaćom pikant kobasicom, bavarskom kobasicom sa sirom, miks salatom i senfom, a najvažniji obrok u danu možete upotpuniti i sveže ceđenim sokovima od voća i povrća.

gentlemen_dorucak
Foto: Restoran Džentlmen

Takođe, ovaj restoran ima veliku ponudu najboljih svetskih vina, a uz savete somelijera svako jelo možete upotpuniti upravo onim vinom koje mu najbolje pristaje.

Ovaj fine-dining restoran ispunjava sve svetske standard i pravo je mesto za poslovne ručkove i sastanke, a uskoro vas ovde čekaju tematske večeri i odličan provod.

Osim toga, ovaj restoran radi i dostavu hranu, a možete je poručiti na broj telefona
+381 21 3019 837 ili +381 62 97 0000 7. Kompletan jelovnik i više informacija, kao i sve novosti možete pronaći na njihovom sajtu golfcaffe.rs, njihovoj Facebook stranici,  kao i Instagram profilu.

Više o novosadskim restoranima

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here