ljubavni-par-saletla-zima-dunavski-park
© Pixabay.com
Lifestyle Vesti Novi Sad

Gde u Novom Sadu možete upoznati partnera?

Ako ste već pronašli svoju srodnu dušu onda bi vaš odgovor verovatno bilo to jedno posebno mesto gde ste upoznali baš nju ili njega.

Ipak, za mnoge će predstojeća zima će biti još hladnija ako budu sami, pa smo pokušali da otkrijemo gde to u Novom Sadu imate priliku da upoznate ljubav, partnera, ili jednostavno nekoga sa kime će život biti ugodniji.

Evo naših predloga…

U klubu

Verovatno nije idealna situacija, ali zašto da ne? Vredi pokušati, iako su kontakti ostvareni na ovakvim mestima uglavnom površni, sigurno se nekad nekome desilo da idealnog partnera upozna u klubu. Naravno, ovo je samo prvi korak, a osobu ćete zaista upoznati i sa njom popričati narednih dana kada odete na kafu.

paradiso-zurka-novisad
Izvor: facebook- Paradiso

Pozorište

Zašto da ne? Mladi idu u pozorište. Sezona u pozorištima je odlična, i sale su uvek pune. Pauza između 2 scene je idealna prilika da započnete razgovor o Šekspiru, kostimima ili o onoj balerini koja je baš visoka.

Kućne žurke

Zagrevanje pred izlazak, proslava diplomskog ili rođendana odlična je prilika da upoznate drugaricinog druga iz osnovne škole ili da upoznate drugarovu sestru od tetke za koju niste ni znali da postoji. U opuštenoj atmosferi, lakše ćete započeti razgovor.

Park

Prošetajte psa po parku. Njemu će prijati, možda pronađe i drugare, a vi ćete usput sigurno imati priliku da porazgovarate sa drugim vlasnicima pasa. Već narednih dana možete organizovati zajedničku šetnju. Naravno pod uslovom da se vaši ljubimci dopadnu jedan drugom.

Teretana

Devojke, u teretani će se uvek naći neko ko će vam rado objasniti kako se koristi neka sprava. Teretana je idealan način za započinjanje razgovora, a i personalni treneri mogu biti zanimljivi.

miha-fitnes-par-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Koncerti

Koncerti, festivali, žurke – odlične prilike. Očekuje nas nekoliko koncerata na Spensu,  i još mnogo zanimljivih događaja. Zašto baš ovde ne biste upoznali osobu sličnih interesovanja?

Pogledajte najromantičnija mesta u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

SABRA