Zabava

Gde su najbolje Halloween žurke u gradu?

Poslednjih godina, maskenbali za Noć veštica postali su sve popularniji, pa se tako klubovi i kafići u gradu sve bolje spremaju za ovo veče. Tu su koncerti, žurke, promocije i nagrade. Maske su uglavnom obavezne, a mi smo za vas izdvojili 5 odličnih žurki koji nas čekaju sledećeg vikenda. Spremite svoje maske na vreme.

Klub Muzej

U klubu na Tvrđavi očekuje nas još jedan „HALLOWEEN Maskenbal Party“. Disk džokeji koji vam garantuju dobar provod za ples pod maskama su DJ Morning Indian & DJ Vidda. Maske su ulaaznica u klub, tako da su obavezne. Žurka počinje u 23h.

klub-muzej-zurka
Foto: Klub Muzej

Scary društvene igre, KCNS

U subotu, 31. oktobra na Tribini mladih u KCNS sa poćetkom u 16h počinje druženje uz scary društvene igre. Igraće se Ghost Stories, Betrayal at House on the Hill, Fury of Dracula, Last Night on Earth, Zombies i mnoge druge. Ulaz će biti slobodan, a konzumiranje alkohola moraće d apričeka afterparty koji će biti organizovan u Gildi. Ko dođe kostimiran, dobija poklon iznenađenja.

Radio Café

Dođite maskirani, uzmite mikrofon u ruke, predstavite svoju masku i zapevajte vaše omiljene pesme – ovako glasi poziv za žurku u Radio Café-u. Možda baš vaša maska ili vaše pevačko umeće donesu pobedu i nagradicu koja će biti dodeljena najboljima.Žurka počinje u subotu, u 21h.

halloween-zurka-radio-cafe
Foto: Radio Cafe

Schamrock bar

U Schamrock baru ove godine nema teme za maskenbal, a organizatori poručuju – budite ono što želite makar na jednu noć. Za dobar provod postaraće se bend „Bitange“ iz Apatina, služiće se  Halloween kokteli, a kao i svake godine najbolje maske će dobiti nagrade.

The Quarter

Najavljena kao najveća Halloween žurka u gradu, počinje 30. Oktobra u 21.30h. Cena ulaznice kreće se od 350 dinara do 7.000 dinara, u zavisnosti od mesta koje rezervišete. Maske nisu obavezne, ali će najbolja dobiti originalan poklon.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

S

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš