Dogadjaji

Gde je najbolji provod ovog vikenda?

Još jedan vikend je pred nama, a u Novom Sadu spremaju se odlične žurke. Iskoristite temperature koje su još uvek u plusu iako je decembar i pravac u noć. Evo šta smo mi izdvojili ovog vikenda.

Petak

Paradiso

U klubu na Spensu nastupaće Jelena Karleuša. Voleli je ili ne, njen nastup burno je ispraćen i ovaj put, a mesta nema još od prošle nedelje. Ako ste uspeli da rezervišete vaš sto na vreme, lep provod, a ako niste, moraćete negde drugo večeras.

Green Love

Velika žurka na Spensu uz sjajne DJ-eve počinje u 21h. Više o nastupima i prodaji ulaznica možete saznati ovde.

koncert-zurka-muzika
Izvor: Pixabay ©

Ass Kicking Fest

U petak u 21h počinje još jedan Ass Kicking fest u Omladinskom centru CK 13. Više o ovim koncertima saznajte ovde.

Subota

Koncert Rundeka

Za sve one koji nisu stigli da kupe karte za prvi koncert, u petak, tu je i drugi koncert, u subotu. Više o koncertu i prodaji karata saznajte ovde.

rundek-koncert-novisad
Izvor: darkorundek.com

Club de Paris

Ovog vikenda u klubu u Mite Ružiča otvaraju zimsku sezonu. U subotu će nastupati bend Žuti kišobrani, a žurka počinje u 11h.

Giardino

U klubu na krovu tema subotnje žurke je Pink Panter i čuvena pljačka. Start je zakazan za 22h a organizatori najavljuju odličan provod do jutra.

Nedelja

Barocco

U klubu Barocco u nedelju vas čeka Euro žurka, što znači da su cene pića, maksimalno snižene, a provod zagarantovan.

barocco-zurke-novisad
Izvor: Facebook-Barocco

Cactus

U Laze Telečkog uvek je dobar provod, a da žurka traje i u nedelju pobrinuće se DJ-evi u klubu Cactus gde vas očekuju promocije.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link