garni-hotel-centar-1
Smeštaj

Garni hotel Centar

Garni hotel Centar je smešten u strogom centru Novog Sada, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela brzo možete stići u svaki deo grada, jer je u okruženju poslovnih, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja.

Enterijer je moderan, prijatan, jednostavnih linija, toplih boja. Hotel sadrži 49 soba i 2 delux sobe. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene sa svim potrebnim sadržajima.

garni-hotel-centar-2

Raznovrstan izbor jela i visok stepen kontrole kvaliteta namirnica učiniće da započnete jutro uživajući u doručku u elegantno dizajniranoj sali. Doručak se servira na bazi švedskog stola u periodu od 6 do 11h.

garni-hotel-centar-4

Ako želite da organizujete kongres, prezentaciju, poslovne sastanke, tim bilding ili neki drugi oblik korporativnog druženja, garni hotel Centar je pravi izbor za poslovne goste.

Sala je opremljena savremenom tehničkom opremom – govornica, video projektor, platno za projektor, mikrofon i ozvučenje, laptop, bežični internet, flip-chart.

garni-hotel-centar-3

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u ovom hotelu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku