Magazin

Gabrijela je druga Zlatanova žrtva, posle ubistva Lidije pronađeni su mrtvi u kolima

gabrijela
Foto: ilgiornaledivicenza.it

Gabrijela Serano (36) druga je žrtva koju je Zlatan Vasiljević ubio u Vićenci nakon što je presudio bivšoj supruzi Lidiji Miljković, a onda izvršio samoubistvo, pišu italijanski mediji.

Gabrijela Serano, poreklom iz Venecuele, imala je dve ćerke, još jedna je žrtva ove dramatične priče. Kako prenosi ilgiornaledivicenza.it, ona je bila udata za još jednog nasilnog muškarca kog je prijavila za nasilje i od kog je pokušavala da se razvede, piše Telegraf.rs.

Ona i Zlatan su navodno bili nekoliko meseci u vezi pre nego što je on ubio bivšu ženu Lidiju, nju pa sebe.

zlatan-lidija
Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Gabrijela je živela u Rubanu i očekivala je da se vrati na posao nakon što je imala operaciju u Španiji, gde živi njena sestra. Gabrijela je sanjala da se preseli u Španiju i započne novi život, daleko od prošlosti koju je želela da ostavi iza sebe.

Pre nekoliko meseci Gabrijela je upoznala Vasiljevića i počela da se zabavlja sa njim.

Upravo je on upoznao sa svojom advokaticom Alesandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima sa svojim suprugom i maltretiranju koje je trpela. Te reči su na sudskom nivou dovele do pokretanja dva različita postupka.

– Pribavili smo nalog za civilnu zaštitu od suda u Padovi protiv supružnika gospođe Serano. Istovremeno, još uvek se protiv njenog supruga vodi krivični postupak za maltretiranje u porodici. Vest o Gabrijelinoj smrti predstavlja još jedan veoma dubok šok za mene. Ona me je zamolila da nastavim sa postupkom razdvajanja. Trebalo je uskoro da imamo saslušanje. Sve je tako neverovatno – rekla je Neri.

Gabrijelu Serano je sa advokatom Neri upoznao upravo Vasiljević.

– Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu – rekla je advokat.

To su sve pitanja na koje istražitelji pokušavaju da dobiju odgovor. Gabrijela je upucana u potiljak, a njeno telo je ležalo na zadnjem sedištu mazde parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog.

U ovom trenutku nije poznato kada se Gabrijela vratila u grad. Prema pisanju italijanskih medija, automobil u kojem su pronađeni mrtvi Gabrijela i Zlatan registrovana su na ime Gabrijelinog supruga, Alehandra Naja.

On je u trenutku zločina bio na odmoru u Menorki.

– Znao sam da će je ludi Zlatan povrediti, ovde sam sa policijom, ne mogu da verujem šta se desilo – rekao je Naja.

Lidiju bivši dečko ubio na sred ulice, a tokom bekstva se razneo eksplozivom

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
101 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
101 Shares
Copy link