Foto: Aleksandar Milutinović ©
Dogadjaji

Fudbal, žene i dobra kola, može li bolje?

Ovako bi se mogla opisati sinoćna atmosfera u Flying Dutchman-u gde je Auto kuća Stojanov organizovala gledanje utakmice Lige Šampiona i promociju  Jeep-a Grand Cherokee. Branili smo boje Italije i Juventusa koji je slavio rezultatom 1-0.

dutchman-2-juventus
Foto: Aleksandar Milutinović ©

Neposredno pre samog početka utakmice , sve prisutne je pozdravio Saverio Berti direktno iz Torina. On se putem Skyp-a uključio i obavestio sve da ukoliko im bude trebao smeštaj ili ulaznice za Juventusove utakmice njegova agencija  Eventi Sportivi Decathlon, može da im pomogne u tome jer je zvanično ovlašćena za prodaju ulaznica.

juventus-dutchman-3-italija
Foto: Aleksandar Milutinović ©

U Flying Dutchamanu sve je bilo popunjeno do poslednjeg mesta. Fantastična atmosfera i navijački duh vladali su od prvog do poslednjeg minuta utakmice, a osim već proverenih fanova  veliku podršku pružile su i pripadnice lepšeg pola koje su u crno belim kombinacijama pomno pratile tok utakmice. Oni koju su imali uspešnu prognozu rezultata utakmice Juventus – Man.City  1:0 , kući su odneli i JeepForzaJuve! majice.

Juventus-dutchman-promocija
Foto: Aleksandar Milutinović ©

PR Auto kuće Stojanov, Sanja Titin zahvalila se svima koji su svratili u Dutchman i podržali Staru Damu.

– Zahvaljujem se svima koju su večeras bili sa nama i podržali nas, JeepForzaJuve veče  u organizaciji AK Stojanov je zaista bilo veče za pamćenje! Pozitivna energija i lepo druženje sa našim sugrađanima je svakako nešto što ćemo nastojati da pretvorimo u tradiciju – rekla je ona.

 

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow