katedrala-trg-slobode-novisad
Foto: Jovana Rakić
Dogadjaji

Frižideri toplog srca i ove zime u centru grada

Otvaranje humanitarne akcije Frižider toplog srca koja se i ove godine održava u organizaciji Radija Signal i pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, je u ponedeljak 14.12., od 13 časova na početku Zmaj Jovine ulice u blizini Crkve imena Marijinog. Otvaranju će pristustvovati gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, naš istaknuti odbojkaš i komšija Andrija Gerić , multimedijalni umetnik i muzičar Slobodan Trkulja, kao i predstavnici Radija Signal organizatora akcije.

Pet frižidera ovog puta namenjeni su za dva udruženja: Udruženje ratnih vojnih invalida kao i Udruženju romskih studenata koji u svojim prostorijama brinu i o deci iz naselja “Bangladeš”, kao i za tri socijalno ugrožene porodice: porodica Ćirić sa naselja Adice, Danijela Visošević samohrana majka sa troje dece kao i porodici Šumar iz Sremske Kamenice čija je kuća oštećena u poplavama.

I ove kao i prethodne godine pet frižidera će na početku Zmaj Jovine ulice   čekati na sve sugrađane toplog srca koji će moći tu da ostave svoju donaciju u vidu hrane svaki dan od 08:00 do 20:00 časova. Preporučljivo je da se donosi nekvarljiva, kupljena hrana sa deklaracijom kao i slatkiši i grickalice za decu. Akcija će trajati do 26.decembra i svaka i najmanja donacija je dobrodošla.

Akcija Frižider toplog srca se održava treći put, a po drugi put frižideri će gostovati u centru grada. S obzirom na to da je tokom prošlogodišnje akcije sakupljeno mnogo više hrane nego što su kapaciteti frižidera, očekujemo takav i još bolji rezultat i ovaj put tako da se nadamo da će se proširiti lista onih kojima će ova akcija pomoći. Prijatelj akcije je Roda market koja je ove godine donirala pet frižidera toplog srca.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share