Lifestyle

Gola noga, štikla, struk: Evo zašto su Francuskinje kraljice mode

Želite da izgradite svoj stil po uzoru na Francuskinje koje se smatraju najstilizovanijim ženama na svetu? One uvek izgledaju moderno i šik, ležerno i kao da se uopšte ne trude oko toga, a ukoliko i vi želite da postignete nešto slično, pročitajte naše savete.

Vaša ikona stila je vaša mama

Da, potpuno je normalno i štaviše, šik da se s vremena na vreme, obučete kako su se oblačile naše mame pre nekoliko decenija. Moda prolazi, ali stil je večan, pa zašto ne biste neke savete pokupili od nikog drugog do vaše mame? Primera radi, poznata francuska trendseterka Žan Damas (Jeanne Damas) je pokazala ovo pravilo na delu – slikala se zajedno sa svojom mamom, a obe nose potpuno iste kombinacije – farmerke visokog struka i usku teget plavu majicu.

LOVE ?❤️ #happymothersday

A photo posted by Jeanne Damas (@jeannedamas) on

Gole noge

Kad god ste u mogućnosti, otkrijte noge. Iako je većina Francuskinja obdarena dugim, zgodnim nogama, čak i one koje to nisu, umeju da iskombinuju takav autfit da izgledaju savršeno. Probajte dugački sako sa teksas šortsem i nekom dobrom, kožnom torbom, a dole obujte patike da biste dobili dozu opuštenog šika. Suština je u jednostavnosti zapravo.

27 Shares
Share via
Copy link