Uncategorized

FOTO: Večeras počinje EXIT, zavirite u kamp!

Kapije EXIT-a otvaraju se večeras tačno u 19 časova, a gotovo svi su već stigli u kamp i započeli pripreme za provod. Pogledajte kakva je atmosfera u kampu pre sam početak EXIT-a.

exit_kamp_2016_5
Foto: Nenad Mihajlović

Pristižu i poslednji kamparoši, a ovogodišnji EXIT imaće 30 odsto više posetilaca nego prethodni – procene su da će ih biti više od 50 hiljada iz preko 60 zemalja sveta. Kao i prethodne godine, kamp je smešten na Štrandu, a posetioci se pripremaju svako na svoj način.

exit_kamp_2016_7
Foto: Nenad Mihajlović

Osim gostiju iz regiona, redovnih Britanaca i Holanađana, ovogodišnji EXIT posetiće i više ljudi iz Grčke, Rusije, Australije, Francuske, Španije, Turske, Poljske, a među posetiocima biće i Meksikanaca, Kanađana, Brazila, Kineza i Japanaca.

exit_kamp_2016_4
Foto: Nenad Mihajlović

Dok su se neki odlučili da prilegnu kako bi sačuvali snagu za večeras, drugi uživaju na suncu.

exit_kamp_2016_3
Foto: Nenad Mihajlović
exit_kamp_2016_6
Foto: Nenad Mihajlović
exit_kamp_2016_2
Foto: Nenad Mihajlović

Vremenska prognoza kaže da nas očekuje sunčano vreme sva četiri dana što neće pokvariti nastupe više od 700 izvođača na oko 20 bina i festivalskih zona. Trenutno je obustavljena prodaja ulaznica u inostranstvu, kako bi se domaćim fanovima omogoućilo da kupe karte u poslednjem trenutku, a jednodnevne ulaznice će se prodavati na ulazu u festivalski prostor.

Pročitajte najbolje fore pred EXIT

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link