fazoni-i-fore-rtv-ns
Dogadjaji

“Fore i fazoni“ na RTV-u za vreme praznika

Nove epizode popularne dečije emisije, prvi put snimane pre 30 godina, „Fore i fazoni“ biće ponovo emitovane, ali ovog puta na Radio televiziji Vojvodine (RTV). U novoj sezoni deca će uživati u forama poznatih ličnosti poput Gorice Nešović, Dragana Nikolića, Vanje Grbića, Ksenije Mijatović, ali i iskune ekipe Ljubivoja Ršumovića, Vuka Ršumovića.

fazoni-i-fore-novi-sad

Danas, 1. oktobra su Vanja Grbić, Ljubivoje Ršumović i devojčica koja tumači lik Slađe snimili poslednju klapu na teniskim terenima kod Dunavskog parka, dok je prva bila snimana 1. juna.

Više o cirkuskoj umetnosti u Srbiji. 

– Ova emisija nije namenjena određenom uzrastu – navodi Ljubivoje Ršumović i dodaje da treba „vaspitati“ roditelje kako bi njihova deca gledala program koji je njima namenjen.

fazoni-i-fore-rtv

U ulozi čitača „Vesti iz nesvesti“ su se dobro pokazali poznati voditeljski par Gorica i Dragan.

– Mi smo u stvari čekali pozive emisija za penzionere – navodi Dragan Nikolić i dodaje da su on i Gorica bez razmišljanja prihvatili poziv za snimanje „Fazona i Fora“.

Radio televizija Vojvodine je jedina medijska kuća koja ima ovako bogat dečiji progam.

fazoni-i-fore

– Cilj je bio da se deci omogući da budu deca i da dobiju tu vrstu sadržaja – navodi generalni direktor RTV-a Srđan Mihajlović.

Ekipa emisije „Fazoni i fore“ navodi da će se, ukoliko budu ispunjeni svi posprodukcijski procesi, prve epizode novog serijala emitovati oko novogodišnjih praznika.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share