Ukoliko tražite restoran za svadbu u Novom Sadu, jedan od naših predloga je restoran Fontana. Smešten je u starom jezgru Novog Sada, u Pašićevoj ulici, i ima veliku salu kapaciteta 200 mesta.

restoran-fontana-basta

Restoran Fontana je poznat po dobroj kuhinji, zasnovanoj na tradicionalnom srpskom kulinarstvu, ali i na svetskim gastronomskim kvalitetima. Kada birate restoran za svadbu, vodite računa o tome da ima dovoljno mesta za sve goste, lep ambijent, dobru hranu, piće u neograničenim količinama i odličnu uslugu. A Fontana to ima, pa je dobra atmosfera zagarantovana.

Kada je reč o kapacitetima, u restoranu Fontana ovako stoje stvari: mala sala kapaciteta 60 gostiju, velika sala za svadbe i venčanja kapaciteta 200 gostiju, klub Fontana kapaciteta 100 gostiju, letnja bašta kapaciteta 120 gostiju i kafe bar kapaciteta 30 gostiju.

fontana-sala-za-svadbe

Restorana Fontana će, prema vašim željama i potrebama, napraviti odgovarajući aranžman, bez obzira da li vam je potreban samo prostor za svadbu ili kompletna usluga do najsitnijih detalja.

Pogledajte najlepše slike novosadskih mladenaca

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here