Restorani Novi Sad

Fontana, idealan restoran za svadbu u Novom Sadu

Ukoliko tražite restoran za svadbu u Novom Sadu, jedan od naših predloga je restoran Fontana. Smešten je u starom jezgru Novog Sada, u Pašićevoj ulici, i ima veliku salu kapaciteta 200 mesta.

restoran-fontana-basta

Restoran Fontana je poznat po dobroj kuhinji, zasnovanoj na tradicionalnom srpskom kulinarstvu, ali i na svetskim gastronomskim kvalitetima. Kada birate restoran za svadbu, vodite računa o tome da ima dovoljno mesta za sve goste, lep ambijent, dobru hranu, piće u neograničenim količinama i odličnu uslugu. A Fontana to ima, pa je dobra atmosfera zagarantovana.

Kada je reč o kapacitetima, u restoranu Fontana ovako stoje stvari: mala sala kapaciteta 60 gostiju, velika sala za svadbe i venčanja kapaciteta 200 gostiju, klub Fontana kapaciteta 100 gostiju, letnja bašta kapaciteta 120 gostiju i kafe bar kapaciteta 30 gostiju.

fontana-sala-za-svadbe

Restorana Fontana će, prema vašim željama i potrebama, napraviti odgovarajući aranžman, bez obzira da li vam je potreban samo prostor za svadbu ili kompletna usluga do najsitnijih detalja.

Pogledajte najlepše slike novosadskih mladenaca

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link