fishing-show-ns-sajam
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Fishing Show na Novosadskom sajmu od 17. do 20 marta

Nova priredba na Novosadskom sajmu, Izložba opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi Fishing Show biće održana od četvrtka, 17. do nedelje, 20. marta.

Akcenat će biti na novitetima u opremi za ribolov, prezentaciji trendova za predstojeću sezonu, ali i edukaciji sadašnjih i budućih ribolovaca, kao i svih korisnika voda na teritoriji Srbije.

Na štandovima izlagača naći će se sve što je potrebno za aktivan odmor i boravak u prirodi, kamperi i nautička oprema za ribolov. Tako će u ponudi biti čamci, sonari, oprema za plovila, vanbrodski motori i drugo. Najnovije proizvode premijerno u Srbiji, u Hali 1 Novosadskog sajma, predstaviće zastupnici reprezentativnih svetskih brendova iz ove oblasti.

Na bini, u centralnom delu Hale 1, biće organizovana predavanja i stručni skupovi. Između ostalog biće održane tribine na teme “Moderni šaranski ribolov”, “Lov na grabljivice prirodnim i veštačkim mamcima” i “Pecanje udicom na plovak”. U bazenu nedaleko od bine, manufakturisti i hand made proizvođači prezentovaće sitnu opremu za ribolov.

Fishing Show obilovaće i atraktivnim sadržajima. U saradnji sa Penjačkim klubom „Adrenalin“ biće postavljena stena za penjanje, na kojoj će veštine moći da isprobaju svi posetioci. Da zabava ne izostane i na otvorenom delu Sajmišta, Adrenalin park „Zemlja čuda“ i agencija „Epic Adventure“ postaviće ZIP Line i organizovati takmičenje u orijentiringu u okviru kojeg će posetioci tražiti poklone.

Organizuje se i Poklon igra za posetioce sa kupljenim ulaznicama, koje će se ubacivati u jasno označenu kutiju u Hali 1. Najsrećniji posetioci dobiće poklon dan za celu porodicu u sportsko rekreativnom centru „Oaza MB Gložan“, kurs ronjenja u Ronilačkom klubu „Danubius“ i vaučere za probno ronjenje, ulaznice za Adrenalin park.

Subota, 19. mart biće Porodični dan. Tada će roditelji sa decom do 16. godina moći da uđu na Novosadski sajam uz jednu ulaznicu kupljenu za 200 dinara. Tog dana za najmlađe će biti organizovano i pecanje u sajamskoj fontani, a štap kojim budu pecala, deca dobijaju na poklon.

Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara, dok kolektivne ulaznice za grupe veće od 15 ljudi koštaju 150 dinara, koliko plaćaju i deca od 7 do 12 godina i penzioneri.

Pogledajte kad počinje Novosadsko proleće.

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow