Finalni duel za titulu šampiona Srbije – Serbian Bowl XI u američkom fudbalu, odigraće se u nedelju od 16.30 časova, na stadionu FK „Kabel“ u Novom Sadu. Posle nekoliko godina dominacije beogradskih Vukova, i igranju finala u Beogradu, ove godine finale se premešta u Novi Sad gde će domaći Dukesi pokušati da preuzmu titulu šampiona.

Priliku da budu domaćini finalne utakmice Dueksi su dobili pre svega odličnom igrom u ovoj sezoni , a jedan od igrača, Strahinja Peterš kaže da je bilo naporno, ali da se trud isplatio:

– Očekujem da utakmica bude mnogo neizvesnija nego u ligaškom delu kada smo pobedili beogradsku ekipu. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, trener Adkins nas smiruje, ali malo smo svi napeti jer znamo koliko ulog je u pitanju i sa nestrpljenjem čekamo nedelju – kaže on.

Finale_americki_fudbal_dukes_NoviSad_687x254

Ovo je jedanaesti finalni duel za titulu šampiona Srbije, i može se reći da je malo veći pritisak na Vukovima jer oni iza sebe imaju već nekoliko titula. Novosađani pak imaju priliku da prvi put osvoje  Serbian Bowl i pozivaju sve Novosađane da ih podrže u nedelju. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here