sinagoga-koncert-novi sad
Izvor: Facebook event Veliki novogodišnji koncert
Dogadjaji Koncerti

Filmska muzika u Sinagogi

Novi simfonijski orkestar „Makris“ održaće koncert u nedelju 6. marta u Sinagogi od 20 sati. Između ostalog, sviraće i muziku iz filmova „Šindlerova lista“, „Gladijator“, „Misija“ …

Uz pomenutu filmsku muziku, na programu su „Slike sa izložbe“ Musorgskog i Ravela, Makrisov „Aegean Festival Overture“ i Simićev „Under One Roof“, a kao dirigent nastupiće Predrag Gosta. Koncert se održava povodom proslave godišnjice rođenja kompozitora Andreasa Makrisa i najave novog CD izdanja maestra Predraga Goste sa Londonskim simfonijskim orkestrom. Svi posetioci koncerta će dobiti na poklon promo CD Londonskog simfonijskog orkestra i maestra Goste. Program se realizuje u saradnji sa Novom beogradskom operom i Makris fondacijom. Novi simfonijski orkestar „Makris“ je dobitnik nagrade „Orkestar godine za 2015.“ u kategoriji klasika.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/II) od 8 do 14 sati radnim danima i dva sata pred početak koncerta u holu Sinagoge. Cena ulaznica je od 500 do 700 dinara.

Još zanimljivih koncerata potražite ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

SABRA