Dogadjaji Vesti Novi Sad

Muminove njujorške uspomene u petak na Spensu

Milan Mumin, frontmen poznatog novosadskog sastava “Love Hunters” i najpoznatiji vojvođanski roker koji vozi taksi u Njujorku, postao je filmska zvezda.

Milan Mumin igra glavnu ulogu u filmu “Love Hunter:  Priče iz njujorškog taksija” koji su režirala braća Branislav i Nemanja Bala, a u kome Muminovu devojku igra Jelena Stupljanin. Uspešno kombinujući njujorški štimung sa životom i stvaralaštvom rokera Milana Mumina, film u sebi sjedinjuje muziku i dramu.“Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija” je zasnovan na njujorškom poglavlju životne priče frontmena novosadske rok grupe Love Hunter Milana Mumina, ali istovremno predstavlja i nadogradnju iste.

Mumin u filmu, praktično, glumi samog sebe – srpskog rokera koji u Njujorku vozi taksi kako bi zaradio dovoljno novca i ostario svoj „detinji san“ – snimanje albuma u Americi. On se tokom noćnih vožnji sreće sa živopisnim Njujorčanima (ove anegdotske minijature zasnovane su na Muminovim stvarnim iskustvima), a preko dana pokušava da održi bend na okupu i prelomi kojoj će se ženi privoleti – dugogodišnjoj devojci Leli (crvenokosa Jelena Stupljanin) ili basistkinji Kim (crnokosa Eleanor Hutchins).

Priča je jednostavna i pregledna, začinjena brojnim muzičkim numerama. Ovo interesantno filmsko ostvarenje biće prikazano u petak 12. februara, u Amfitetatru SPC Vojvodina, od 18.30 časova.

Sav prihod od dobrovoljnih priloga namenjen je PU Radosno detinjstvo.

Više zanimljivih događaja potražite ovde

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link