Dogadjaji Vesti Novi Sad

Muminove njujorške uspomene u petak na Spensu

Milan Mumin, frontmen poznatog novosadskog sastava “Love Hunters” i najpoznatiji vojvođanski roker koji vozi taksi u Njujorku, postao je filmska zvezda.

Milan Mumin igra glavnu ulogu u filmu “Love Hunter:  Priče iz njujorškog taksija” koji su režirala braća Branislav i Nemanja Bala, a u kome Muminovu devojku igra Jelena Stupljanin. Uspešno kombinujući njujorški štimung sa životom i stvaralaštvom rokera Milana Mumina, film u sebi sjedinjuje muziku i dramu.“Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija” je zasnovan na njujorškom poglavlju životne priče frontmena novosadske rok grupe Love Hunter Milana Mumina, ali istovremno predstavlja i nadogradnju iste.

Mumin u filmu, praktično, glumi samog sebe – srpskog rokera koji u Njujorku vozi taksi kako bi zaradio dovoljno novca i ostario svoj „detinji san“ – snimanje albuma u Americi. On se tokom noćnih vožnji sreće sa živopisnim Njujorčanima (ove anegdotske minijature zasnovane su na Muminovim stvarnim iskustvima), a preko dana pokušava da održi bend na okupu i prelomi kojoj će se ženi privoleti – dugogodišnjoj devojci Leli (crvenokosa Jelena Stupljanin) ili basistkinji Kim (crnokosa Eleanor Hutchins).

Priča je jednostavna i pregledna, začinjena brojnim muzičkim numerama. Ovo interesantno filmsko ostvarenje biće prikazano u petak 12. februara, u Amfitetatru SPC Vojvodina, od 18.30 časova.

Sav prihod od dobrovoljnih priloga namenjen je PU Radosno detinjstvo.

Više zanimljivih događaja potražite ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

1 Comment

Click here to post a comment