Prvi Međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest održava se od  25. do 29. maja u bioskopu Arena Cineplex. Idejni tvorac festivala je Gordana Grubješić, a osnivači i izvršni producenti su Superstar Culture i FAME Solutions.

Vođeni idejom da komediju treba shvatiti ozbiljno, programski direktor Dragan Jeličić i selektor Dimitrije Vojnov, osmislili su za prvo izdanje festivala devet programskih celina, u sklopu kojih će biti prikazano 15 premijernih naslova i 35 repriza. Prvi Comedy Fest trajaće pet dana i dešavaće se u pet gradova i devet bioskopa. Ukupno 50 filmova biće prikazano kroz premijerni i reprizni program, ali i kroz posebno osmišljene selekcije – crne komedije, fudbalske komedije, italijanske seksi komedije, komedije iz regiona, krimi komedije, studentske i kratke komedije, te selekciju romantičnih komedija.

U Novom Sadu, u Areni Cineplex, biće održano 15 projekcija, među kojima su neke od najboljih komedija koje dolaze iz Holandije, Nemačke, Amerike, Italije, Francuske… Na programu novosadskog izdanja Comedy Festa naći će se “Scenarista”, “Fini momci”, “Torente 5”, “Iznenađenje”, “Kvo Vado”, “Kiki, ljubav je brza”, “Ostrvo ljubavi”, “Zbog tebe promeniću prezime, opet”, “Sahraniti bivšu”, “Noć uoči Božića”, “Elvis i Nikson”, “Viski tango fokstrot”, “Posetioci 3: Revolucija”, “Te lude  80-e”, “Tri muškarca i onaj četvrti”.

Svakog dana biće održane po tri projekcije u terminima od 18, 20 i 22 sata, a cena ulaznice iznosi 350 dinara. Karte su u pretprodaji.

Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here