Horoskop Horoskopski znakovi

FBI arhiva otkriva 3 horoskopska znaka sa najviše krvi na rukama

ubica psihopata

FBI je analizirao svoju arhivu – poredili su datume rođenja i kriminalna dela koja je netko počinio. Tri znaka prednjače po kriminalnim radnjama.

A jedan se izdvaja kao najmiroljubiviji…

Rak

Na prvom mestu među svim manijacima na svetu našli su se ljudi rođeni u ovom znaku. Oni najčešće ubijaju zbog ljubomore. Skloni su naglim promenama raspoloženja što je glavni uzrok problema, piše 24sata, a prenosi N1.

Škorpija

Iako su tek deveti prema broju uhapšenih, zauzeli su visoko drugo mesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubistva, a uverljivo vode po broju plaćenih ubica među znakovima horoskopa.

Strelac

Možemo reći da se nalazi među prva tri znaka najsklonila zločinu. Ali, njih ne zanimaju sitni, pojedinačni zločini, već idu na one velike. Kada ubijaju, rade to masovno. Vole se nazivati liderima. U tom znaku rođeni su, na primer, Ted Bundy (serijski ubojica, otmičar, lopov, nekrofil…), Pablo Escobar (zvali su ga Kralj kokaina) i sovjetski diktator Josif Staljin.

Najbezazleniji su Blizanci

Iako mnogi loše pričaju o ljudima rođenima u znaku Blizanaca, čini se kako su najmanje opasni od svih znakova. Na njihovim rukama je bilo najmanje krvi. Oni jednostavno nikoga ne doživljavaju toliko ozbiljno da bi ga ubili ili povredili.

4 horoskopska znaka koji maštaju o svojim bivšima, čak i kada su u braku

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link