Balkan Magazin

Dražen iz Hrvatske objasnio: Pedofili, silovatelji, kleptomani, narkomani i Novak Đoković?

lajovic-zastava
Printscreen/Tviter/@TisicSacha

Nakon što je u nedelju uveče okončana saga oko vize za branioca titule za muškarce na Australian openu, Novaka Đokovića, bura u javnosti se ne stišava.

U beskraju kako medijskih tako i natpisa na društvenim mrežama izdvajamo objavu Dražena Bregleca iz Novske, u Hrvatskoj.

Njegov status prenosimo u celosti:

– U istoriji sporta na velikim takmičenjima nastupali su: homofobi, prevaranti, utajivači poreza, pedofili, porodični nasilnici, verski fundamentalisti, silovatelji, kleptomani, egoisti, raznorazni podmukli introverti, narkomani, uskogrudni sebičnjaci, zavidni egomanijaci, umišljene sitne duše, loši ljudi svih mogućih rasa, uverenja i nacija, pa i pravi paceri u sportu kojim se bave.

I nastupali su i u fašističkim i u komunističkim diktaturama, u despotskim i liberalnim uređenjima. I nikada, nijednom ološu nijedna ološ država nije zabranila nastupati jer je ološ.

Samo je AUSTRALIJA zabranila nastupati sportisti, šampionu, a pre svega čovjeku koji je sve suprotno od gore navedenog. I samo sada, u doba dominacije kovid fundamentalizma, tome aplaudira krema društva koje sebe doživljava demokratskim.

Neće se nikad zaboraviti to što radite i to kako se ponašate: i vi oni koji ste akteri i vi koji tome aplaudirate a bogami i vi koji ćutite i čekate da drugi obave posao za vas – objasnio je kako stoje stvari gospodin Dražen Breglec.

Voleli to ili ne, Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena.

Kako je Jelena Đoković ispala najpametnija u celom ludilu oko Novaka

Stefan Savkić

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


428 Shares
428 Shares
Share via
Copy link