Revolution_Festival_1
Vesti Novi Sad

Exit organizuje festival i u Rumuniji

Tim Exit festivala napravio je korak dalje, pa će ove godine pored Exit i Sea Dance festivala, uz spektakularni koncert Robija Vilijamsa, organizovati i dvodnevnu manifestaciju u Rumuniji.

Dvodnevni Revolution festival u Temišvaru održaće se u parku Village Museum, u subotu 30. i nedelju 31. maja. Ovaj muzej na otvorenom smešten ja ne više od 17 hektara. Dizajniran je kao tradicionalno banatsko selo sa kućama i okućnicama po uzoru na građevine različitih naroda.

exit-rumunija

Exitov program predvode britanski hitmejker DJ Fresh, holandska bass senzacija Noisia, švedski metal velikani Sabaton, britanski dubstep duo Modestep, brazilski drum’n’bass velemajstor DJ Marky uz MC Staminu, te regionalni velikani Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers i žestoki rumunski metal sastav Implant For Denial, te još oko 100 izvođača na šest bina. Pažljivo odabran program uz omiljene bine i zone sa Exita, predstaviće nesvakidašnju atmosferu velike Exit Avanture koju čine Exit i Sea Dance festivali!

Svi koji do 22. maja kupe EXIT ulaznicu dobijaju Revolution ulaznice na poklon!

U duhu proslave 15. rodendana, Exit će još jednom obradovati svoje najvernije fanove. Svi kupci ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Revolution festival na poklon uz uslov registracije koja ce se vršiti putem sajta Gigstix.com od 23. do 25. maja! Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 1200 dinara za kartu u jednom pravcu i 2400 dinara za povratnu kartu, koja se može kupiti na vebsajtu https://www.exittrip.org/rs/travel/temisvar.

Luftika

Share Tweet Share Share Follow