Lifestyle

Evrovozija dobija pojačanje, od sledeće godine učestvuju i SAD!

evrovozija

Pobednik takmičenja „American song contest“ mreže NBC, mogao bi sledeće godine da se nađe na listi učesnika Evrosonga!

Tu informaciju objavio je šef za komunikacije Evrovizije Dejv Gudman kada je na konferenciji za novinare govorio o vezama između Evrovizije i takmičenja koje organizuje mreža NBC, a sa kojom je Evrovizija u partnerskim odnosima.

– Sve države će učestvovati. NBC će učestvovati. Biće to višenedeljni događaj inspirisan Evrovizijom. Američko tržište je najveće muzičko tržište na svetu. Biće to muzički događaj godine.

Godinama smo radili na tome da bismo pristupili najvećem muzičkom tržištu.

Nije isključeno da će se pobednik NBC takmičenja sledeće godine naći i u Italiji, jer nam je važno da se povežemo i imamo globalni evrovizijski brend. To je ono što vidimo sa našim digitalnim kanalima, zato imamo ovaj program u Sjedinjenim Državama – rekao je Gudman.

Američko takmičenje će početi početkom 2022. godine, a na takmičenju će se predstaviti učesnici koji predstavljaju svih 50 država Sjedinjenih Država plus Vašington DC i još pet teritorija: Američka Samoa, Guam, Portoriko, Američka Devičanska ostrva i Severna Marijanska ostrva.

Oni će se takmičiti da osvoje nacionalno takmičenje sa najboljom pesmom.

Svaku od 56 pesama će izvesti solo izvođač, duo, bend ili DJ. Takmičenje će se sastojati od tri faze koje su sastavljene od kvalifikacionih rundi, polufinala i velikog finala.

Pobednika će odrediti javno glasanje i žiri sastavljen od profesionalaca muzičke industrije.

Pomama za seksi Italijanom otkriva šta žene žele i ko se još loži na „prave“ muškarce

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap