Magazin

Eva Ras ‘izguglala’ da Merima Isaković laže, a Lečića ‘optužuju da siluje invalide’

eva-ras

Glumica Eva Ras gostovala je u Jutarnjem programu Pinka i ponovila da podržava i brani kolegu Branislava Lečića, kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Eva je komentarisala nove navode o Lečićevom nasilničkom ponašanju, koje je iznela glumica Merima Isaković. Rasova je održala bizarni govor u kojem je „objasnila“ kako je na Guglu pronašla da to što Merima priča nije tačno?!

„Ovo što se događa oko Lečića je satanizacija čoveka, da bivša glumica sa Novog Zelanda daje izjavu i uopšte ne treba da budete zlonamerni, ja sam protiv silovanja, ali njen iskaz je lažan, od prve rečenice! Ona piše da je 1978. u jesen imala 18 godina, a rođena je u januaru 1959, našla sam to na Guglu, ja nisam matematičar ali ona tada ima 20 godina, četiri meseca manje samo“, rekla je Eva.

„Drugo, o silovanju govori na takav uvredljiv način, da više nije samo silovanje nego Lečić je smrdeo, oči su mu bile prazne, nije imao dušu, a Lečić je tad imao tri, četiri godine više od nje“, rekla je Rasova.

Ona je potom iznela i skandaloznu tvrdnju da Lečića „optužuju“ da je silovao ženu u kolicima, iako je Isakovićeva podvukla da do silovanja nije došlo, i opšte je poznata činjenica da je Merima u kolicima završila nakon nesreće koja se dogodila nekoliko godina nakon napada.

„Ali ono što je najjezivije, to je da Merima Isaković poznata samo po tome što je žena u kolicima.

Nigde u iskazu ne piše da tada nije bila u kolicima nego se insinuira da Lečić siluje invalide, niko to da objasni da nije, nego ja kao zla baba koja sam protiv žrtava, to objašnjavam“, rekla je ona, a prenosi MONDO.

„Da li je došlo vreme da muškarci nemaju pravo da žive, da ja kažem da ste me vas dvojica silovali posle emisije?

Ja postajem žrtva, a vi predatori.

Sada je takva atmosfera u Srbiji“, rekla je ona.

Priče o silovanju bacaju blato na obraz Srbije kaže žena od obraza Eva Ras

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

232 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap