Film Magazin

Kako bi bratu blizancu spasao život Ešton Kučer pokušao samoubistvo

Eštona Kučera znamo kao jednog od najpopularnijih holivudskih glumaca, ali njegova biografija krije i jednu neverovatno dirljivu priču, a tiče se glumčevog specifičnog odnosa sa bratom blizancem. Naime, Majkl Kučer je od najranije mladosti imao problema sa srcem, što je u velikoj meri uticalo i na Eštonov život.

Kada su oba dečaka imala 13 godina, Majklovo stanje se veoma pogoršalo i samo je transplantacija srca mogla da ga spasi. Kako donora nije bilo na vidiku, tuga i čemer u porodici su postali neizdrživi, naročito za Eštona. Često se dešavalo da ga nema kod kuće i po nekoliko dana, jer nije mogao da izdrži stres i želeo je da bar malo skrene misli, piše portal Stil.

Kada je Majkl završio u bolnici, dani su počeli da se odbrojavaju. Ešton je upao u teško psihičko stanje i otišao tako daleko da pokuša samoubistvo. Stao je na balkon bolnice u kojoj je njegov brat ležao sa željom da se njegovo srce nakon pogibije donira Majklu. U poslednjem trenutku otac je uspeo da ga odgovori od toga.

U vreme dok se ta drama odvijala, u drugoj državi se desila saobraćajna nesreća i lekari su obavešteni da je jedno srce slobodno. Izvršena je operacija, a Majkl je ostao živ. Danas sasvim normalno funkcioniše i vodi lep život.

Naravno, bratovljev gest nikada neće zaboraviti.

Pogotovo što je ova dramatična situacija uticala na njihove živote. Nakon škole, Ešton je otišao je na studije biohemijskog inženjera kako bi izumeo lek za bolest od koje je patio njegov brat i mnogi drugi ljudi. Ali sudbina mu je ipak bila da postane holivudska zvezda. Majkl je postao advokat koji brani prava dece sa cerebralnom paralizom, a braća Kučer su danas često zajedno aktivni u dobrotvornom radu.

Žene su ga obožavale, a onda je otkrio da je gej i pokušao da se ubije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
20 Shares
Share via
Copy link