Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Erotski horoskop otkriva šta najviše loži znakove Zodijaka

Strelac

Žene rođene u ovom znaku su otvorene, iskrene, druželjubive i imaju izraženi smisao za humor. Otvoreno razgovaraju o seksu i rado se upuštaju u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentišu, a u zrelosti cene kvalitetne odnose u kojima osim seksa s partnerom neguju i prijateljstvo. Uživaju u seksu na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt s prirodom. Vole strastveno milovanje, poljupce u bokove i bedra, ali i u kosu.

Muškarac je vedar i strepi od zbližavanja. Prvenstveno ceni svoju slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina seksa. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu telo o telo.

Erogene zone: Poljupci po unutrašnjoj strani butina bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodolija

Jarac

Žena rođena u znaku Jarca je suzdržana i na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama.

Tada je samouverena i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli dugo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru, već za vatreni kontakt.

Muškarci su ozbiljni, uspešni, verni i pružaju sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa. Želi pouzdanost i podršku. Poseduje veliku seksualnu energiju. Izdržljiv je, a trudiće se dok ne zadovolji partnerku. Voli filmove za odrasle.

Erogene zone: Masaža donjeg dela leđa budi potisnutu erotsku vatru

Idealan partner: Bik, Devica, Škorpija

Vodolija

Žena Vodolija je druželjubiva, otvorena, inteligentna i kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, a u mladosti istražuje. U srednjim godinama je svesnija svojih kvaliteta i seksu se prepušta s užitkom.

Maštovita je i originalna, a eksperimentiše u traženju zadovoljstva. Smatra da je mozak muškarca glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac je pasivan i očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najpre zanima kao osoba, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru.

Kad je uzbuđen, strasti izbacuje na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osetljivi su im listovi. Dodirujte ih jezikom, a oni će gubiti kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga

Ribe

Žene rođene u znaku Ribe su ženstvene, senzualne, intuitivne i romantične. Na koketan način ističu ženske čari i privlače muškarce. Sanja o večnoj ljubavi zbog koje se u mladosti lako razočara.

Tek kad stekne iskustvo, može prepoznati onog pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata predloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac je emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promene, zavođenje, a istovremeno teži emotivnoj stabilnosti.

Sanjar je koji čita poeziju i poziva u šetnju pod mesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osetljiva. Mazite ih i ljubite, raspalićete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac

Ove horoskopske kombinacije su idealne za brak

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš