Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Erotski horoskop otkriva šta najviše loži znakove Zodijaka

Lav

Žene tog znaka su dominantne i dostojanstvene. Očekuju da im se muškarac udvara, divi, da ih obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reaguje. Uživa u poljupcima u predelu bedara. Obožava voditi ljubav pred ogledalom, da se pritom partner divi njenom telu i seksualnom umeću. Voli dominantan položaj.

Muškarci su samouvereni, velikodušni, vatreni, ali ranjivi. Lako ih je osvojiti laskanjem. Očekuju da njihova izabranica bude uvek raspoložena za seks. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u seksu potčinjena i kada vrišti.

Erogene zone: Opustiće se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano prođete duž leđa

Idealan partner: Vaga, Strelac, Vodolija

Devica

Žene su ozbiljne, nenametljive, odmerene, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju ih nasrtljivi muškarci. Najpre analiziraju i tek kad partner pridobije njihovo poverenje spremne su za erotski kontakt. Pre seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštene su ako su zadovoljene njene potrebe za čistoćom.

Muškarci su promišljeni, nežni i obzirni. Nisu romantični tipovi, a udvaraju se jednostavno i proučavaju ponašanje žena pre nego što im priđu. Pitaju žene šta žele i udovoljavaju im.

Erogene zone: Od poljubaca u predelu struka će drhtati.

Idealan partner: Bik, Škorpija, Jarac

Vaga

Žena rođena u ovom znaku je otmena i prefinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i sve više uživa u činu seksa. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi doteranog i otmenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojaviće se u izazovnom donjem vešu, čekajući reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem. Odbiće muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac Vaga je šarmantan, zavodljiv i voli da osvaja. Privlače ga otmene i prefinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da se požuruje. Želi zadovoljiti partnerku i spreman je voditi ljubav celu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmen ambijent.

Erogene zone: Uzbudiće ih kružni pokreti i dodir prstima po zadnjici.

Idealan partner: Blizanci, Strelac, Vodolija

Škorpija

Žene Škorpije su seksepilne i pršte od erotskog naboja. Muškarce privlače hodom, osmehom i pogledom. Energična je, sledi instinkt tela i srca. Najseksepilnija je žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Deluje rezervisano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svesna svoje seksualnosti. Istražuje granice zadovoljstva.

Muškarac rođen u ovom znaku je strastven, nepredvidiv i muževan. Ljubomoran je i perverzan. Teško kontroliše seksualnu energiju, a potrebna mu je izdržljiva žena spremna za iznenađenja i izazove. U zanosu grize i štipa.

Erogene zone: Najosetljiviji deo su genitalije, a reaguje i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe

Ove horoskopske kombinacije su idealne za brak

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

193 Shares
193 Shares
Share via
Copy link