Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Erotski horoskop otkriva šta najviše loži znakove Zodijaka

Prema erotskom horoskopu, žene rođene u znaku Device su ozbiljne, nenametljive, odmerene, kako u životu tako i u seksu. Pre seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku. Bikovi vole strastvene poljupce u predelu vrata. Pogledajte šta još uzbuđuje znakove Zodijaka.

Ovan

Žene ovog znaka su strastvene, uživaju u vrelim zagrljajima i prepuštaju se bez predrasuda. Vole da dominiraju i vode erotsku igru. Od muškaraca žele da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i grize. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti interes. U mladosti traži izazove sve dok ne pronađe onog pravog, piše 24sata.hr.

Muškarci ovog znaka su neumorni u krevetu. Nemaju vremena za dugu predigru. Privlači ih sve što je šokantno i zabranjeno. Ako ga želite osvojiti, oslobodite se predrasuda. Zadržaćete ga ako uvek pokazujete novo umeće u seksu.

Erogene zone: Provucite im prste kroz kosu i gricnite ih za uvo, poroći će ih slatka jeza.

Idealan partner: Lav, Strelac, Vodolija

Bik

Žene ovog znaka su senzualne i pritajeno erotične. Vole dugu predigru, a posebno su osetljive na poljupce na vratu. S godinama postaje svesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vešto vodi erotsku igru.

Muškarci ovog znaka osvajaju postepeno, ali ne odustaju od žene koja ga privlači. Osetljivi su i shvataju erotske potrebe i osećaje partnerke. Vole klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružiće vam sigurnost i uživanje.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudiće u njima vulkan strasti.

Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe

Blizanci

Žene ovog znaka su zavodljive i šarmantne. Slobodnog su duha, ne vole da ih partner ograničava. Žele da izlaze i sklapaju prijateljstva. Uživaju u spektru erotskih igrica, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Uvek su iznova drugačije, spremne na različita eksperimentisanja radi zadovoljstva.

Muškarci su duhoviti i zanimljivi. Ne odgovaraju partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvesna, ali je sadašnjost zabavna. Voli da vodi ljubav pred ogledalom, s upaljenim svetlima.

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dela ruke, od šake do pazuha, budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija

Rak

Ženama ovog znaka treba vreme da bi se uverile u iskrenost partnera i prepustile erotici. Osvajaju ih komplimenti, a opuštaju duga predigra i ljubljenje grudi. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve seksualnija. Uživa u nežnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele seks za jednu noć.

Muškarci ovog znaka su promenljivog raspoloženja, sentimentalni i željni dokazivanja ljubavi. Kako je nesiguran, imponuje mu kad ima osećaj da je iskusniji od partnerke. Uživa u otkrivanju misterija seksa partnerki. Voli dugu predigru.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju

Idealan partner: Bik, Devica, Ribe

Ove horoskopske kombinacije su idealne za brak

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter