Lifestyle Top 10

13 erotskih filmova koje svaka žena mora da pogleda, a nije 50 nijansi ‘nečega’

10. The Wedding Day, 2010

The Wedding Day je relativno noviji film koji će vas toliko inspirisati da ćete poželeti odmah da se zaljubite. Atraktivne devojke i atraktivni muškarci čine ovaj film posebno intersantnim kao i sama tematika- dan venčanja.

Ovaj prilično jednostavan film ima veoma ubedljivu priču tako da vam preporučujemo da ga pogledate.

11. Last Tango in Paris, 1972

Legendarni film u kome glume Marlon Brando i Maria Schneider. Film prati tragičnu priču o američkom udovcu i mladoj Francuskinji koja je verena.

Njih dvoje se upoznaju u apartmanu koji žele oboje da iznajme, što ih polako uvodi u anonimnu, seksualnu vezu u kojoj kriju svoje prave identitete.

12. The Dreamers, 2003

Film prati seksualnu vezu između Amerikanke, Eve Green koja upoznaje dvojicu Francuza, inače braću blizance tokom pariskih studentskih protesta, 1968. godine.

Evin lik počinje da živi sa Francuzima ostvarujući neobičnu, ljubavnu, odnosno seksualnu vezu koja na momente ima krajnje bizarne momente. Scene seksa su prilično umetnički snimljene sa fokusom na ljudsko telo, ali i skidanje odeće.

Ovaj film nije samo jedan od najprovokativnijih filmova erotske kinematografije već je možda i najlepše ljubavno pismo adresirano sedmoj umetnosti.

13. Emmanuelle, 1974

Serijal erotskih filmova „Emmanuelle“ koji bi mogli da se podvedu pod soft-port filmove spada u kultni serijal francuske erotske kinematografije!

Prvi film je snimljen 1974. godine, a u fokusu ima vrlo slobodnu, otvorenu vezu između oženjenog muškarca i mlade žene (igra je Sylvia Kristel).

Emmanuelle je značajan i veliki film sedamdesetih. Prilično je zavodljiv, elegantan, usporen i umetnički.

5 ljubavnih filmova za koje sigurno niste znali da su snimljeni po istinitim događajima

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share