Lifestyle Top 10

13 erotskih filmova koje svaka žena mora da pogleda, a nije 50 nijansi ‘nečega’

5. An Office Romance, 2010

Ovo je prvi film iz novije kinematografije koji obrađuje erotske i romantične teme, a koji nas je zaista kupio posebnošću. Publika je odlično reagovala na ovaj film, opisavši ga nespetnim i nevinim sa dozom velike slasti.

On će vas sigurno vratiti u vaše srednjoškolske dane kada ste bili ludo zaljubljeni u nekog intrigantnog i posebnog muškarca.

6. The Sexual Liberation of Anna Lee, 2013

U filmu „The Sexual Libertation of Anna Lee“, žena otkriva svoju seksualnu slobodu i počinje da prihvata osećanje požude, strasti i oslobađanja.

Ovo je jedan krajnje dramatičan film koji će vam seks predstaviti na jednom višem nivou. Ogromna preporuka!

8. Paint, 2013

„Paint“ predstavlja pravi ljubavni trougao i to je ključni element ovog neobičnog filma. Rećićemo vam samo: devojka upoznaje devojku; devojka voli devojku; devojka upoznaje momka; devojka je zavedena od strane momka; devojka mora da izabere između momka i devojke.

Ako volite ove zanimljive eksperimente, oduševićete se filmom „Paint“.

9. Lost & Found, 2011

Dajemo veliki plus ovom šarmantnom i romantičnom filmu u kome glavnog lika tumači Xander Corvus, koji pomaže njegovoj divnoj komšinici (Allie Haze) da pronađe svog izgubljenog ljubimca.

Posebno interesantna činjenica: on već zna gde se pas nalazi… Nećemo vam dalje otkrivati šta se tačno dešava, ali hmm, možete da pretpostavite.

Erotika u YU filmu – Osvajanje slobode

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share