Magazin Svet

Viki se žali a mnoge bi se menjale s njom, dečko joj ima erekciju 100 puta na dan

horoskop-seksi

Viki Braun posle dve godine života sa Lukasom postaje neprijatno zbog njegovih konstantnih erekcija. Ona u razgovoru za britanski San otkriva kako izgleda živeti sa dečkom koji je non-stop napaljen našta on uzvraća samo osmehom i tvrdnjama da je u pitanju njegova „divna žena“. Čini se da Viki i nema mnogo razloga za jadikovanje, no čujmo šta ona ima da kaže.

Upznali su se pre dve godine slučajno u supermarketu. Sevnule su varnice i već posle nekoliko izlazaka ona je shvatila da Lukas čovek njenih snova. Imaju fantastičnu ljubavnu vezu koja je iz dana u dan sve jača i strastvenija, osim što on ima mali problem koji njoj stvara neprijatnost gde god da se pojave.

Od 50 do 100 erekcija svaki dan

Kako je ispričala Viki za pomenuti list,  njen dečko dnevno ima između 50 i 100 erekcija. Nema veze gde se nalaze na večeri sa prijateljima, u teretani ili samo gledaju film on je stalno napaljen.

par-ljubav-poljubac

– Non-stop ima erekciju ujutru kad ustane, uveče kad legne da spava dok spava čak i kad ode na posao. To je vrlo neprijatno kad šetamo ulicom ili smo kod prijatelja na večeri. Mogu da siđem niz stepenice, prođem pored staklenih vrata ili budem u susednoj sobi, on je stalno napaljen. Razgovarali smo o tome, ali on ne vidi u čemu je problem i samo se smeje – ispričala je Viki.

Iako se njen partner ne razume zašto ona pravi dramu oko toga, Viki priznaje da joj je sve više neprijatno kad su zajedno negde u društvu.

– On ne želi da prihvati da nije normalno ići okolo toliko napaljen. Tvrdi da je to zbog mene, iako mu ja uopšte ne dajem povoda – požalila se ona.

Doktor rekao da Lukas  nema medicinski problem

Doktor je rekao da nema medicinski problem iako prosečan muškarac ima samo 11 erekcija u toku dana
Lukas se smeje njenim primedba i naglašava da se to dešava samo zato što toliko voli Viki.

– Imam divnu ženu pored sebe, ona je boginja i samo treba da me pogleda i razgovara sa mnom, a ja sam već napaljen. Kad smo započeli vezu stalno smo imali seks i očekivao da sam će želja vremenom da se smanjuje kao i kod drugih parova, ali desilo se suprotno. Što smo duže zajedno, to sam ja više gladan Viki i njenog tela – objasnio je Lukas.

On naglašava da mu se ovo nije ranije dešavalo sa drugim ženama i da su se on i Viki jednostavno pronašli i savršeno su kompatibilni u seksu.

– Lekar mi je rekao da to nije medicinski problem i da su erekcije znak dobrog muškog zdravlja – naglasio je Lukas.

Prosečan muškarac tokom 24 sata ima 11 erekcija od čega su 5 dok spava. Očigledno da Lukas ne spada u prosečne muškarce, piše britanski San.

Izvor: espreso.co.rs

16 sjajnih razloga zbog kojih je dobro da imate redovan seks

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

31 Shares
Share via
Copy link