Film Vesti

Miljenicu Holivuda otac silovao godinama, kokainom i alkoholom probala da se izleči

En Heč
Foto: Printskrin/youtube

Poznata glumica En Heč isključena je sa aparata koji su je održavali u životu, nakon što je pretrpela povredu mozga u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu prošle nedelje.

Iako je ustanovljeno da glumici nema spasa, neko vreme je veštački održavana u životu, kako bi doktori još utvrdili da li je neki od njenih preostalih organa zdrav za doniranje.

Heč, koja je hospitalizovana u Grosman Burn Centru u bolnici Vest Hils severno od Los Anđelesa, pretrpela je “tešku anoksičnu povredu mozga” u udesu 5. avgusta, navodi se u saopštenju objavljenom u četvrtak uveče u ime njene porodice i prijatelja.

Takva povreda je uzrokovana stalnim nedostatkom kiseonika u mozgu.

Prema rečima očevidaca, glumica je prvo udarila u garažu obližnjeg stambenog kompleksa, ali se povukla i odjurila, pre nego što su stanovnici iz naselja mogli da joj pomognu. Zvaničnici Zapadnog saobraćajnog odeljenja Los Anđelesa, potvrdili su da je udarila u drugo vozilo, pre nego što je udarila u kuću koja je izgorela.

Nisam ja luda nego sam odrastala u ludoj porodici

Na fotografijama koje su zabeležene na licu mesta, vidi se kako je zvezda filma “Šest dana i sedam noći” stavljena na nosila i da ima ozbiljne povrede na leđima, dok su snimci iz vazduha prikazivali dim koji je izlazio iz kuće u koju je glumica udarila, kao i brojna vatrogasna kola koja su okruživala posed, pokušavajući da je izvuku i ugase vatru.

En Heč
Foto: Printskrin/youtube, Ostaci auta posle požara u kome je glumica teško povređeno

Glumica koja je poznata po svojoj romansi sa Elen Dedženeris zbog koje je bila kritikovana, otvoreno je govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom supstanci. Kada je svojevremeno u intervju 2020. godine izjavila da je konzumirala cigarete, alkohol i drogu, kako bi uspela da se oslobodi osećaja stida u svom životu, objašnjavajući da je veći deo svog detinjstva provela u seksualnom zlostavljanju od strane njenog oca.

Nastavljajući rečima da nije luda, već da je to ludi život, da je odrastala u ludoj porodici i da joj je trebala 31 godina da prođe kako bi uspela da izvuče ludilo iz nje.

En Heč
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Izvor: stil.kurir.rs

Poznata glumica 10 godina bila u bolesnoj vezi sa ocem, zajedno se drogirali, silovao je noć pred udaju

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link