Novi Sad

Emerald Danube Residence – idealno mesto za porodični život

emerald-danube-residence

Stambena zgrada, namenjena porodičnom životu, locirana na samoj granici Limana IV i Telepa u ulici Sime Matavulja broj 5, završena je i počelo je useljavanje.

U prodaji su ostali stanovi sa dve i tri spavaće sobe, od 75 do 117 kvadrata.

Idealno smešten u neposrednoj blizini Šodroša i Ribarskog ostrva, novog Lidla, Limanskog parka i Limanske pijace, na 2 km od Štranda i Novosadskog univerziteta, ovaj objekat nudi odlične uslove za život svojim kupcima.

Sa ukupno 29 stanova, prostranim hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama, Emerald Danube Residence, garantuje komfor svakodnevnog stanovanja u prisnoj atmosferi.

Na raspolaganju su podzemna garažna mesta i nadzemne, zidane garaže.

Zgrada ima energetski pasoš razreda B, izolacija je izvedena po sistemu sendvič zida, ventilisane fasade i demit fasade sa pravim termo blokom.

Pregrade između stanova i prostorija u stanu su od pune cigle, nigde nema šupljih ili gipsanih pregrada, pa je zvučna izolacija odlična. U masovnoj stanogradnji, izolacija zvuka predstavlja ozbiljan problem za stanare, budući da se prečesto štedi na kvalitetu stanova, zarad profita. U Emerald Danube Residence, to nije slučaj. Kvalitet je uzet kao prioritet, budući da je on uslov udobnog života budućih stanovlasnika.

Zgrada se greje na prirodni gas, a poseduje sopstveni gasni kotao, pa nema računa van sezone, tj. Ne plaća se cele godine. Vrhunska termoizolacija obezbeđuje niske troškove grejanja u sezoni.

Ovome doprinosi i odlična stolarija od nemačkih, REHAU PVC profila sa aluminijumskom zaštitom i aluminijumskim roletnama.

Stanovi su klimatizovani, a korišćena je samo oprema najvišeg nivoa, klase A, poput italijanske keramike Ragno ili ugradne tehnike Grohe, Geberit, slavina HansGrohe i sl. Parket je hrastov, višeslojni iz bačkoplanačkog Tarketa. Garancija je 30 godina.

Zgrada ima biciklanu i nekoliko zajedničkih prostorija kojima upravljaju vlasnici stanova preko skupštine stanara.

Cene nisu podizane još od vremena kada je izgradnja bila u toku, tako da je sada idealna prilika da kupite sebi dom.

Da biste obezbedili nekretninu kakvu ste oduvek želeli, pozovite 0648208603 ili 0698208880 i zakažite sebi termin za razgledanje stanova. Možete zakazati termin i elektronskom poštom.

Preko 100.000 izgrađenih kvadrata i višedecenijsko iskustvo investitora, Emerald Hill iz Novog Sada, najbolji su garant zadovoljstva kupaca stanova u ovoj zgradi.

www.emeraldhill.rs

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

47 Shares
Share via
Copy link