Radionice

Ekologija i zaštita životne sredine za mališane

U nedelju 1. novembra u 16 časova u Klubu Zrno biće održana edukativna radionica za decu na temu ekologije i zaštiti životne sredine.

Na radionici ćemo od recikliranih materijala, papira, vune i sličnih prirodnih materijala, lepljenjem i bojenjem, praviti makete zelenih površina našeg grada.

Ekološko-likovni program značajan je za naše najmlađe jer svojim sadržajem, aktivnostima i porukama ima za cilj da svi učesnici aktivno utiču na zdravu gradsku sredinu, u kojoj i za prirodu ima mesta. Zelene površine i parkovi govore mnogo o ljudima i humanom suživotu sa prirodom.

Radionica će biti realizovana u okviru projekta „Moj zeleni grad“, koju udruženje „Život kao inspiracija“ sprovodi u okviru podrške Grada Novog Sada programima i projektima iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji Grada.

Projekat „Moj zeleni grad“ je osmišljen u cilju jačanja svesti prvenstveno dece, a potom i njihovih roditelja, o zaštiti životne sredine.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link