takmicenje-tajland-misel
Foto: WBPF Srbija
Vesti Novi Sad

Ekipa Srbije se iz Bangkoka vratila sa medaljom

Ekipa Srbije predvođena predsednikom WBPF-a Slavkom Zecom i generalnom sekretarom WBPF-a Miljanom Stanojković, i ove godine sa svetskog šampionata u bodi bildingu, fitnesu i sport fizik disciplini vratila se sa medaljama. Takmičenje je održano na Tajlandu, u Bangkoku, a naš predstavnik, Mišel Lozanić, drugi put je potvrdio da je vrhunski sportista i svetski atleta, osvojivši drugo mesto u sport fizik disciplini.

takmicenje-bilding-tajland
Foto: WBPF Srbija

Prošle godine, u Indiji u Bombaju, Mišel je takođe bio vicešampion, a sada mu je to pošlo za rukom opet. Ovo je veliki uspeh, jer nijedan takmičar nije uspeo da 2 godine za redom uđe u top 5 najboljih takmičara na svetu. Mišel kaže da mu je ovaj uspeh posebno drag, najviše zbog uslova u kojima trenira.

– Živim u selu Vojvoda Stepa i treniram u kućnoj teretani sa improvizovnim spravama, bez bilo kakve finansijske pomoći sponzora. Zahvaljujući opštini koja je finansirala moju avionsku kartu do Tajlanda, sam uopšte i dobio priliku da odem na svetsko takmičenje – priča Mišel.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share