Dogadjaji

Drugo kolo izvlačenja nagradne igre – 5 srećnih dobitnica

Besplatno letovanje u Grčkoj danas je dobilo pet srećnih dobitnica. Nagradna igra koju organizuje agencija Sabra, Maksi Taksi Novosađani i naš portal se zahuktava, i trenutno smo na polovini.

imena_drugo_izvlacenjeTijana Kapičić Lošonc, Maja Ćirić, Ksenija Drobnjaković, Darija Vasiljević i Radmila Bogdanović su današnji dobitnici. Sledećeg ponedeljka takođe organizujemo izvlačenje, a do tada ćemo vas podsetiti na pravila igre.

Svaka vožnja taksijem Maksi Novosađani vam donosi pečat na posebnom kuponu koji dobijate od taksiste. Kada dobijete peti pečat na tom kuponu, predate ga vozaču koji će ga potom proslediti zajedno sa ostalim kuponima do izvlačenja. Ne postoji određen broj kupona sa koliko možete učestvovati, što znači da vam se svakom vožnjom povećava šansa za dobijanje nagrade.

Do sada je dodeljeno deset letovanja, a naredna dva ponedeljka u aprilu ćemo takođe proglašavati po pet srećnika koji mogu besplatno provesti deset dana u Grčkoj. U ponudi su aranžmani u maju mesecu iz najpopularnijih regija – Halkidiki i Olimpska regija. Možete izabrati Hanioti ili Pefkohori, ili Paraliju ili Olimpik bič za svoju destinaciju. U dogovoru sa agencijom odredićete i mesto i vreme putovanja, a do tada se vozite taksijem Maksi Novosađani.

Saznajte ko su prvi dobitnici

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku