Magazin

Dresovi koje su fudbaleri Srbije poklonili deci završili u oglasima, roditelji ih prodaju za 1.000 €

fudbaleri-srbije-2
Foto: Star sport (Srđan Stevanović)

Pojedini dresovi fudbalskih reprezentativaca Srbije završili su u oglasima (mogu se naći na sajtu Kupujem-prodajem) posle meča sa Švedskom i tamo su ih najverovatnije na prodaju ponudili roditelji dece koja su te dresove dobila na poklon od Mitrovića i družine, piše Telegraf.

Verovali ili ne, dres Ivana Ilića je ponuđen za neverovatnih 1000 evra?!

– Dres Ivana Ilića sa utakmice Srbija-Švedska nenošen – glasi kratak opis ovog artikla.

dres-srbija
Printskrin: Kupujem prodajem

I nije jedini koji se može naći na ovom veoma posećenom sajtu gde se prodaje sve i svašta, a evo imamo i primer da se prodaju i „nečiji snovi“ jer je dres Srbije, ove i ovakve, najpopularnije Srbije, i jeste bio san svakog deteta, posebno kad je stigao iz ruku reprezentativaca.

Neko je, ipak, imao druge planove sa njima.

Scene koje su se desile posle meča su ugrejala srca svih, fudbaleri su obišli krug i bacali dresove i majice u publiku u kojoj su većinski bila deca, ali i poneki roditelj, kako bi se zahvalili najmlađima za divnu podršku. Poneki od tih dresova i majica, ipak, neće završiti u posedu klinaca.

Na oglasima se pojavio još jedan autenitčan primerak opreme Srbije sa meča sa Ševdskom, majica ili takozvani pod dres Saše Lukića.

dres-sasa-lukic
Printskrin: Kupujem prodajem

Cena, prava sitnica -350 evra. Malo oštećen.

– Pod dres Saše Lukića sa utakmice Srbija-Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kada je bačen u publiku, ali osim toga je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice – glasi opis oglasa.

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada kamenovani u Kragujevcu

68 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap