Magazin

Od maski Bake Praseta bolji su i ulošci, ne dajte deci da bacaju pare na te gluposti

dr-zujovic-baka-prase

Već smo vam pisali o novoj biznis ideji poznatog jutjubera Baka Praseta koji je odlučio da iskoristi haos koji je nastao zbog koronavirusa. Naime, on je dizajnirao “zaštitne maske” sa natpisom njegovog brenda “Šaim se” koje prodaje po ceni od 899 dinara.

Poznati pulmolog, dr Žujović za portal Nova.rs upozorava na neefikasnost tih maski, te savetuje deci i roditeljima da ne bacaju pare.

Baka Prase za svoj proizvod kaže da je jako kvalitetan, kao i da “ubija koronavirus”, a s obzirom na to da trenutno vlada nestašica maski, jutjuber je odlučio da svoj proizvod prodaje po malo većoj ceni od 899 dinara.

saim se maska

“R.I.P (počivaj u miru) korona”, napisao je on uz nekoliko fotografija i video snimaka maski sa svojim potpisom.

Ilić je na Instagramu objavio i da prodaja ide dobro, napisavši:

“Usporite malo, maske idu kô blesave.”

baka-prase-maske

Njegova ideja za novi biznis i zaradu izazvala je oprečna mišljenja kod njegovih pratilaca, pa su ga tako jedni hvalili, dok su mu drugi poručili da nemaju para da kupe njegovu masku.

Ovim povodom novinari su kontaktirali poznatog pulmologa dr Žujovića. Njemu su pokazali kako maska Bake Praseta “za zaštitu od korone” izgleda, i zamolili ga da da svoje stručno mišljenje.

Pitali su ga jesu li te maske efikasne kao mera zaštite protiv korone, te da li klinci koji ih već uveliko naručuju putem interneta možda ipak treba da poštede roditelje bespotrebnih troškova u ovom trenutku:

“S prasetom u pečenjaru! To je budalaština. Recite deci da ne bacaju pare na te gluposti. U tom slučaju bolje neka uzmu uložak od mame. Isto mu dođe. Prvo pitanje je da li ta njegova glupost ima bilo kakve tehničke karakteristike u opisu. U obzir dolaze samo nano maske sa filterima sa aktivnim ugljem, koje na “Ali Ekspresu” koštaju jedan evro”, poručuje dr. Žujović.

Kupio skupoceni sat

U međuvremenu, Baka Prase se pohvalio novim skupocenim satom na Instagramu.

Naime, on je ovog puta ponovo kupio sat švajcarske marke Rolex čija se cena kreće od 6 hiljada, pa sve do 100 hiljada evra.

baka-prase-rolex

Ilić je kutiju i kovertu koju je dobio uz sat, fotografisao za svoj Instagram profil i napisao.

– Stigla nova beba – poručio je Bogdan uz fotografiju skupocenog sata.

Svi u Zadrugu! Luksuzni karanti – ima brašna, ulja i papira za guzicu

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


212 Shares
212 Shares
Share via
Copy link