Balkan Vesti

Dodik i 7 sveštenika otvorili benzinsku pumpu: Popilo se, pojelo i natočilo goriva kod Neša Speeda

speed 3
Foto: Aleksandar Golić / Banjaluka.com

Sveštenici Srpske pravoslavne crkve sve su češće predmet podsmeha između ostalog i zahvaljujući pristajanju da blagosiljaju gajbe sa alkoholnim pićem u lokalnim diskontima, nove automobile ili čamce. Bilo je još mnogo sličnih gafova u kojima su uzeli učešće, a sada nam novi skeč dolazi direktno iz Republike Srpske, sa čuvene Manjače.

Naime, ondašnji mediji prenose da je nekadašnji predsednik Republike Srpke, a danas član Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, zajedno sa 7 sveštenika SPC-a, prisustvovao otvaranju privatne benzinske pumpe dotičnog Nenada Grbića.

Dodik je održao i kratak govor, zdravicu kojom je pozdravio goste, poželevši vlasniku lanca benzinskih pumpi “Speed” Nenadu Grbiću, poznatom kao Nešo Speed (Spid), dobre poslovne rezultate uz želju da ova pumpa radi na zadovoljstvo svih.

– Trebamo se pomagati i ja vas sve pozdravljam. Nije vrijeme za neke velike priče, ja ću vam samo jednu stvar reći osim da je Republika Srpska sigurna, stabilna, i ne može nam niko ništa jači smo od sudbine –  izjavio je Dodik u svom prepoznatljivom maniru, a preneo portal blink.ba.

Fotografije sa događaja govore u prilog mišljenju da se okupljeni narod uz blagoslov sveštenstva i markantnih biznismena propisno najeo i napio, uz pečenje i domaću rakiju, a nije moglo da prođe ni bez Dodikovog pevanja na magistrali.

Ne zna čovek šta da misli, niti šta da kaže, te je nakon gledanja ovakvih snimaka i fotografija možda najpoštenije zaista reći – bez komentara.

Uživajte u ovakvoj realnosti.

Dodik: „Pukni zoro“ pevali srpski vojnici na Kajmakčalanu (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

155 Shares
155 Shares
Share via
Copy link