Magazin Srbija

Na dočeku 2023. folkeri će za jednu noć zaraditi po stan

Ceca Ražnatović
Foto: Miloš Cetković/espreso.co.rs

Iako je letna sezona završena, pevači su već požurili i zakazali novogodišnje nastupe posebno radosni posle dve godine pauze i vrlo skromnih slavlja zbog pandemije. Doček 2023. godine će se očigledno razlikovati od prethodne godine, jer će se pevači po svemu sudeći dobro opariti, prenosi Blic.

Kako se nedavno pisalo, cene „običnih“ tezgi su znatno skočile, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više. Nekoliko izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja bez obzira velika. Njihovi honorari će vas šokirati.

Evo šuška, al će se nabrojiš

Saša Matić je brzinom svetlosti ugovorio novogodišnju tezgu u Beču, ali je neće naplatiti 50.000 evra kao prošle godine, već deset hiljada više.

Aca Lukas do kraja godine imaće brojne nastupe, između ostalog i koncert u beogradskoj areni, a godinu će uspešno zaključiti novogodišnjim koncertom u jednom luksuznom prestoničkom hotelu za 80.000 evra.

lukas
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Izvor  blizak estradnim vodama, rekao je za  portal 24sedan i da je Aco Pejović u finišu pregovora za doček koji će naplatiti ove godine 80.000 evra.

I naravno, Ceca

Nataša Bekvalac pre četiri dana se vratila sa američke turneje, te verovatno zato nije još precizirala mesto nastupa, ali kako smo saznali od izvora bliskog pevačici posle 31. decembra biće teža za 40.000 evra.

bekvalac
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

I Aleksandra Prijović prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine skočila na 40.000 evra.

Milica Todorović rezervisala je mesto u jednom poznatom klubu u Štutgartu, a zaradiće 25.000 evra za veče.

Foto: Printskrin/ YouTube/Meridian
Foto: Printskrin/ YouTube/Meridian Sport TV

I dalje je apsolutna rekorderka Svetlana Ceca Ražnatović.  Kako se saznaje, pevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 evra, prenosi „24sedam“

Izvor: Blic 

Neko na moru, neko u lux lavoru: Srpska estrada nije štedela na svoje bazene (FOTO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

78 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap