Za doček Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu nastupiće Van Gog i Partibrejkers, potvrđeno je za Luftiku. Doček 2016. godine biće tematski vezan za rokenrol, pa će uz njih nastupiti i nekoliko novosadskih bendova. Organizatori iz gradske uprave će kompletan spisak izvođača saopštiti na konferenciji za novinare u ponedeljak u Gradskoj kući.

Partibrejkers su već nastupili ovog vikenda na Koncertu godine u Novom Sadu i oduševili su publiku. Iako nije za njih dobro počelao nekoliko dana uoči Koncerta godine. Tada je Zoran Kostić Cane uputio nekoliko uvredljivih reči novinarima, pa su brojni novinski tekstovi nagoveštavali katastrofalan nastup. Ipak, to se nije dogodilo, nego su Brejkersi „oduvali“ publiku Hipnotisanom gomilom, hitčinom koji svaki put nosi novu energiju. Partibrejkers su svirali i kao predgrupa Čaku Beriju na Belefu pre 10 godina. A sa Čakom Berijem ne može da svira svako.

partibrejkersi-koncert-godine-novi-sad-2016
Facebook stranica Koncert godine

O ukusima ne vredi raspravljati, ali se Van Gog već godinama ustalio kao jedan od najkonstantnijih (i najprofesionalnijih) bendova na ovim prostorima. Đule i ekipa ne kasne na probe, na snimanja ni koncerte, nemaju ekscese, nisu nepristojni prema novinarima ili fanovima. Uostalom, svirali su, po izboru publike, kao predgrupa Metaliki na beogradskom koncertu. Za moj ukus i dalje su prosečan bend, ali kapa dole za profesionalnost.

Govorilo se da će za Novu godinu u Novom Sadu svirati i Milan Mumin, ali to još nije potvrđeno. Sasvim izvesno će nastupiti više novosadskih rokenrol bendova, od kojih su neki više a neki manje afirmisani.

Idi na sledeću stranu >>>

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here