Vesti Novi Sad

Novosađani će imati priliku da u petak i subotu ponovo dokažu humanost i solidarnost

dobri civiluk
Foto: Jysk

Svu svoju očuvanu odeću, koju više ne nose, Novosađani će 25. i 26. oktobra imati priliku da ostave na tzv „dobrim čivikucima“, koji će biti postavljeni na glavnom platou ispred Spensa.

Akcija će trajati u petak i subotu, od 10 do 17 časova, a oni kojime je odeća potrebna moći će besplatno da je uzmu, piše 021.

Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje Novosađani imaju priliku da pokažu solidarnost i da čišćenjem ormara od viška odeće učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još nekoliko gradova u Srbiji.

„Dobri čiviluci“ su prvi put postavljeni prošlog proleća na beogradskim ulicama, kada su privukli veliku pažnju građana. Upravo to je bio podsticaj za kompaniju JYSK da nastavi sa ovom akcijom i u drugim gradovima, te da pruži priliku njihovim građanima da pomognu svojim ugroženim sugrađanima, koja je potrebna nova topla garderoba za predstojeću zimu.

Akciju „Dobri čiviluci“ kompanja JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom „Block & Roll“, koja kampanjom „Deset dobrih ideja“ obeležava desetogodišnjicu rada.

Tate Novosađani kupili novu opremu Dečijoj bolnici i tako postali face godine

20 Shares
Share via
Copy link