Magazin Srbija

Dobio da plati 1,1 milion dinara EPS-u i ne, nema ličnu Jovanjicu

struja-milion-dinara

Beograđanin Bojan Keneški podneo je zahtev za razdelu postojećeg električnog brojila na stambenom objektu, a ni u najluđem snu nije sanjao da će za tu uslugu dobiti da plati Elektrodistribuciji Srbije više od milion dinara.

Ovaj Beograđanin dobio je Elektrodistribucije Srbije rešenje na iznos od 1.109.163 dinara. Sami troškovi priključenja kako se navodi u obaveštenju iznose 911.726 dinara, zatim još 12.576 dinara za deo troškova sistema nastalih zbog priključenja obejkta i na sve to PDV u iznosu od 184.860 dinara. Ovaj zahtev Keneški je podneo jer dva stana dele isto brojilo, a sada se nalazi u neverovatnoj situaciji.

On je podneo žalbu Elektrodistribuciji na rešenje zbog ove cifre, a kako tvrdi, odgovor iz EPS-a je bio da je rešenje važeće i da navodno toliko iznose troškovi postavke novog brojila i ormana.

– Zaista je neverovatan iznos i da bih proverio da se nisu prevarili u računanju podneo sam žalbu na rešenje i dobio isti odgovor – ispričao je Bojan.

Bojan Keneški više nema pravo žalbe,a li nada se da će nekako doći do rešenja ove sulude situacije. Tekst u celosti možete pročitati na portalu Nova.rs.

Mora da plati 5.000 dinara jer u svom seoskom dvorištu drži kokoške

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

216 Shares
216 Shares
Share via
Copy link