Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 9. mart 2016.

Ovan entuzijastičan, Biku prija Jarac, Blizanci neodlučni, Raku i Vodoliji odgovara Lav, jaka volja karakteriše Lavove, Device imaju sjajnu ideju, Vage emotivno uzdrmane, Škorpije se drže starih navika, poslovne šanse za Strelca, Jarac ima neprijatelje, a Ribe su komunikativne. Ovo je horoskop za danas 09.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Vaš entuzijazam ne jenjava. Možete biti podstaknuti nečijom idejom da menjate stvari u svom okruženju i da se dosta pilagođavate, što u suštini nije vaša primarna osobina. Budite spokojni što se finansija tiče jer ćete imati solidne prilive.

Ljubav: Osoba iz vašeg okruženja može biti izuzetna prilika na koju i niste računali. Možete se zaljubiti na prvi pogled.

Zdravlje: Smanjite unos ugljenih hidrata.

BIK

Posao: Ukoliko ste studnti, ne propuštajte priliku da ovaj put izađete na ispit, koji vam je dugo opterećenje. Niste se još uvek opredelili za ovaj potez ali imate i dovoljno dobru podršku vaših mentora, pa se oslobodite tog straha koji vam ne ide u prilog.

Ljubav: Osoba rođena u znaku jarca je odlična kombinacija. Možete imati dosta požrtvovanog patnera koji misli na vas. U svakom slučaju sami nećete biti.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

prolece-cvece-horoskop
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Kolebljiva situacija vam ne dopušta da brzo doneste odluku. Niste se nadali, da ćete se odlučiti baš u tako kratkom periodu na eventualna ulaganja, koja možete da očekujete. Budite na neki način rezervisani još uvek.

Ljubav: Može da vam se pojavi neko od ranije. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete pokušati da se razjasnite po tom pitanju. Uviđate da bi bilo dobro da se dovoljno upoznate sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Na izmaku ste kontrole. Pokušajte da se opustite.

RAK

Posao: Niste u stanju da se opustite, kada je vaš posao u pitanju. Nemate nameru da se posvađate sa kolegama oko posla koji vam ne donosi ništa posebno. Bićete odlični u rutinskim poslovima.

Ljubav: Ovo je nešto što ste odavno očekivali da se desi a tek sada dolazi do punog izražaja. Osoba rođna u znaku Lava je odličan izbor. Otvorite svoje srce i pokušajte da se opustite.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na vodu.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link